headerfoto headerfoto headerfoto
 

Informatie Lidmaatschap MHC Roden

Wil je lid worden? Klik dan op Inschrijven en vul het formulier in.

U bent van harte welkom als nieuw lid bij MHC Roden! MHC Roden is een club waar voor iedereen aanbod is. Recreatief hockey, maar ook meer prestatiegericht hockey voor de leden die dat willen.

Jeugdleden: Uw kind mag lid worden van MHC Roden als het in de 3e groep van de basisschool zit (vanaf 6 jaar). Meer informatie kunt u opvragen bij de coordinator E/F-jeugd stuur een e-mail

Senioren: Bent u ouder dan 18 jaar? Dan bent u van harte welkom bij een van onze dames- of herenteams. Extra informatie over deze teams kunt u opvragen bij de coordinator senioren stuur een e-mail

Inschrijven: U kunt zich inschrijven via de website. Meer informatie kunt u opvragen via een email aan de ledenadministratie

Opzeggen: Van plan te stoppen met hockey bij MHC Roden? Jammer, maar help de organisatie voor volgend seizoen en zeg zo snel mogelijk op. Indien het nu al zeker is dat je gaat stoppen, zeg dan nu alvast op en wacht daarmee niet tot eind mei!

Hoe werkt opzeggen? Het opzeggen van het lidmaatschap dient per email aan de ledenadministratie te gebeuren. De opzegging zal per email bevestigd worden.

De opzegging van het lidmaatschap voor het komende seizoen dient vóór 1 mei van het lopende seizoen binnen te zijn bij de ledenadministratie.

Bij opzeggen na deze datum ben je de contributie voor het gehele komende seizoen aan de vereniging verschuldigd. Na het voldoen van alle financiële verplichtingen aan de vereniging wordt je uitgeschreven als lid van MHC Roden bij de KNHB.

Eventuele mondelinge opzeggingen bij de coach/TC/trainer zijn niet voldoende.

 

Eten op de club!

Vrijdag 16 juni aanstaande kan er weer gegeten worden op de club!

Op het menu staat: Patat met Hamburger

eten op de club

Sponsoren

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
secretariaat@mhcroden.nl