Corona Update 4-1-2022

4-1-2022 Gisteren werd bekend dat per dinsdag 11 januari, als de basis- en middelbare scholen weer open gaan, jeugd tot en met 17 jaar tot 20.00 uur buiten mag sporten op de vereniging. Wij zijn nu achter de schermen bezig om een programma in elkaar te draaien, zodat we weer kunnen hockeyen. Als de invulling bekend is, zullen we dat via jullie managers bekend maken.Onze 18+ groep mag helaas nog even niet in groepsverband trainen. Zij mogen alleen in tweetallen op 1,5 meter afstand hockeyen. Voor deze groep is dat nu tot 17.00 uur mogelijk. Uiteraard willen we, waar gewenst een veld beschikbaar maken voor de 18+ groep. In dat geval graag even de gewenste dag en tijd mailen naar [email protected] Alle overige maatregelen blijven ongewijzigd van kracht. Er mag dus helaas nog niet tegen andere verenigingen gespeeld worden, het clubhuis blijft gesloten en publiek is niet welkom.