Uitnodiging voor de ALV van MHC Roden op 29 november

15-11-2021

Graag nodig ik je uit voor de ALV van maandag 29 november 2021, vanaf 19:30. Ik wil deze ALV online organiseren, maar als de coronaregels het toelaten is er ook de mogelijkheid om de ALV te volgen in het Clubhuis. In het clubhuis zullen we dan zorgdragen voor de naleving van de Corona regels.

Hieronder tref je alvast de hoofdlijnen van de agenda aan:

- Financien seizoen 2020-2021

- Contributievaststelling 2021-2022

- Presentatie meerjarenplan 2021-2025

- Nieuwe statuten (zie ook https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/wet-bestuur-en-toezicht-rechtspersonen-wbtr)

De presentatie, de financiƫle documenten en de concept statuten zijn beschikbaar op het afgeschermde deel van onze website. Inloggen met Lidnummer en ww. Ben je de inloggegevens kwijt, dan kun je die zelf opvragen via de resetmogelijkheid.

We hopen op je aanwezigheid!

Met vriendelijke groet

Arjen Reinsma

Helaas ivm aanscherping coronamaatregelen vervalt het eten op de club op vrijdag!