Publiek is weer welkom! Lees hier hoe:

25-8-2021 Het nieuwe seizoen is voor alle jeugd teams al gestart en Dames 1 & Heren 1 spelen al oefenwedstrijden. Erg fijn dat publiek weer welkom is, er zijn echter wel enkele regels die we moeten hanteren tot in ieder geval 19 september 2021.

Publiek

Voor publiek geldt de verplichte registratie en gezondheidscheck. Dit is mogelijk via de QR-code die op verschillende plekken op de club hangt!

Dit geldt voor iedereen, er is geen onderscheid tussen mensen die wel of niet gevaccineerd zijn, uiteraard is iedereen welkom mits men geen klachten heeft.

QR-code

Scan de bovenstaande code of ga naar de volgende URL: https://forms.gle/pKCYXBshcy8P3w8u7

Clubhuis & horeca

Voor het clubhuis gelden de regels zoals die voor de horeca gelden. Zoveel mogelijk zitten en 1,5 meter afstand.

Voorlopig nog niet.