Corona update

27-10-2020 Herhaling maatregelen:
We vragen om ieders medewerking, zodat we hopelijk zo lang mogelijk kunnen blijven sporten.

Helaas mogen er nog steeds GEEN ouders op het complex mogen komen!

Niet op trainingsdagen en ook niet op wedstrijddagen. Afgelopen week probeerden enkele ouders het toch(wat we natuurlijk snappen. Het is heel leuk om je zoon/dochter even te zien sporten), maar dit is dus echt NIET de bedoeling.

Wachten op de kinderen, moet helaas even in de auto.

Het clubhuis is doordeweeks alleen open voor de trainers. Zij moeten vaak wachten op hun eigen training en dus mogen zij op 1,5 meter in het clubhuis zitten om te eten/te studeren.

Er mogen ook GEEN tassen door spelers in het clubhuis/de kleedkamer gelegd worden. Kom dus omgekleed naar de training en verlaat na afloop meteen het complex. Omkleden moet dus eventueel in je kofferbak.

Geen gezien coronamaatregelen