headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen

Dames 30+ zoekt teamgenoten!

23-5-2022
Hockeysters gezocht
Dames 30A van MHC Roden is op zoek naar 30+ dames ter aanvulling van ons gezellige team. Heb jij ooit gehockeyd en lijkt het je leuk je stick weer op te pakken dan ben je bij ons zeer welkom!
Wij zijn een leuk team van gezellige en fanatieke dames. Verschillende hockey achtergronden zijn in ons team vertegenwoordigd; van een aantal oud-dames 1 speelsters tot een aantal dames die op latere leeftijd zijn begonnen met hockey. Zo divers als de ervaring zo divers is ook de leeftijd; de jongste is 27 en de oudste 62 jaar.
Wij spelen op zondag (m.u.v. de vakanties en in de wintermaanden) in de 30+ competitie in de regio Groningen/Friesland/Drenthe.
Wij vinden het nog steeds geweldig om met elkaar te hockeyen en daarnaast doen we ook andere gezellige dingen samen. Van een gezellig etentje tot een jaarlijks ski tripje. Een hoop gezelligheid valt jou ten deel als je je bij ons aansluit!
Lijkt het je leuk om weer te gaan hockeyen neem dan contact op met Anoek per mail: [email protected] of stuur een berichtje naar 06-18819324. Een gedeeld of gedeeltelijk lidmaatschap behoort ook tot de mogelijkheden. Dus als je niet elk weekend wilt, maar wel regelmatig zijn er ook mogelijkheden!
Heb je nog nooit eerder gehockeyd en zou je het graag eens willen proberen? Je kunt op maandagavond 3x gratis meedoen met trimhockey om te kijken of het iets voor je is.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Eten op de club!

Vrijdag 16 juni aanstaande kan er weer gegeten worden op de club!

Op het menu staat: Patat met Hamburger

eten op de club

Sponsoren

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
secretariaat@mhcroden.nl