headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen

Kampioenswedstrijden

Nieuws afbeelding 11-5-2022
We gaan langzaam richting het einde van het seizoen en dus kunnen er teams kampioen worden.

Alvast voor in de agenda's: zondag 12 juni zullen alle kampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd worden op de club rond 16.30 uur. Dit zullen dus ook de kampioenen uit oktober/november zijn (MC2, MC1, MB2, JC1, M8E1, M6E1(voor de winterstop), Jong Dames 1). 

Komende zaterdag speelt onze Meiden B1 tegen Groningen B3. Bij winst zijn ze kampioen. Ze spelen om 16.30 uur. Dus blijf na je wedstrijden lekker hangen, hockeyen op de club en moedig de meiden uit B1 aan naar het kampioenschap! 

Ook de meiden van D1 kunnen een hele belangrijke stap zetten. Bij winst in Bedum pakken ze een 6 punten voorsprong op Bedum(nr 2). Met nog 2 wedstrijden te gaan, moet het dan wel heel gek lopen als ze geen kampioen worden. 

En dan op zondag nog een mooi toetje:

Komende zondag is het weer SuperSunday!

En wat voor een Super Sunday.. er zijn 5 thuiswedstrijden en Heren 1  en Heren 2 kunnen bij winst kampioen worden 🏆🏆! Na Heren 1 speelt Jong Dames 1 als koploper de kraker tegen nummer 2 Leeuwarden Jong Dames 1. Bij winst zetten ze een hele belangrijke stap richting het kampioenschap en dus ook voor plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap Jong Senioren. 

Verder spelen Dames 2 en de D30A ook thuis deze zondag. 

Het kan dus een groot feest worden op de club komende zondag. Daar moet je bij zijn!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Eten op de club!

Vrijdag 10 juni weer eten op de club: wrap met shoarma

eten op de club

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
secretariaat@mhcroden.nl