headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen

Corona Update

20-12-2021

De extra ingelaste persconferentie van 18 december bracht Nederland helaas een harde lockdown. Ook de hockeysport gaat nog verder op slot.

De overheid heeft per direct besloten dat er geen competitie gespeeld mag worden tot en met vrijdag 14 januari 2022. Zodra de overheid de binnensport en de zaalcompetitiewedstrijden weer toestaat voor de amateursport, wordt het resterende programma van de zaalcompetitie uitgespeeld. De gemiste wedstrijden van de komende maand kunnen helaas vanwege het gebrek aan halruimte en uitloopmogelijkheden in combinatie met de voorbereiding op het veldseizoen niet ingehaald worden. Dat heeft niet volledig gespeelde competities als gevolg. 

Per direct zijn alle binnensportlocaties gesloten. Buiten mag er wel gesport worden; op de eigen vereniging kan dat tot 17.00 uur. Daaraan zijn wel regels verbonden voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder: sporten is buiten alleen toegestaan in tweetallen op 1,5 meter afstand. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen buiten trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen op de eigen vereniging. Zij hoeven tijdens het sporten geen afstand te houden.

Het clubhuis is echter voor iedereen gesloten. 

Deze week
De slotwoorden van minister president Rutte, waarin hij duidelijk en juist nu het belang van sport benadrukte, zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk en binnen de regels iedereen wel de mogelijkheid tot sporten willen geven. Ook om iedereen zo gezond en fit mogelijk te houden is het ook cruciaal dat we, ook binnen huidige strenge lockdown, blijven bewegen. Daarom trainen we deze week (als het weer het toe laat) weer op de club en op de oorspronkelijke zaaltijd. Kijk dus even in Lisa hoe laat je training hebt.  

Kerst:

Vrijdag, Zaterdag en Zondag zijn er, vanwege kerst, geen trainingen. Maar de club is altijd open, dus je kunt er altijd heen om een balletje te slaan! 

Andere activiteiten
We beraden ons op dit moment over eventuele andere activiteiten op de club, zoals extra trainingen/wedstrijdjes in de vakantie, zodat we met z'n allen sportief de lockdown door komen. Hierover later meer.  

De clinic van 23 december
Ook hierover zijn we ons nog aan het beraden. Omdat het clubhuis gesloten moet blijven en de weersvoorspellingen niet heel goed zijn, kijken we op dit moment naar een oplossing. We zullen aan het einde van de dag alle aanmeldingen een bericht sturen met meer informatie over de clinic. 

Mochten er nog vragen zijn of mochten jullie goede/leuke idee├źn hebben voor activiteiten (binnen de regels) op de club, dan kunnen jullie contact opnemen met Tim ([email protected]).


 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Eten op de club!

Vrijdag 30 september, patat met broodje hamburger.

eten op de club

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
secretariaat@mhcroden.nl