headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen

Update Corona virus en hockeyen

15-11-2021
Helaas is publiek de komende weken niet meer welkom. Maar gelukkig mag de competitie nog wel gewoon doorgaan. Er zijn wel extra maatregelen en die moeten we met z'n allen naleven. Het horeca gedeelte blijft wel open, maar het clubhuis mag alleen betreden worden met geldige CTB/QR code. Daarom het verzoek aan ouders om naast kantinedienst ook coronadienst te draaien en dus bij het betreden van het clubhuis om een geldige QR code te vragen en publiek dus weg te sturen van het complex.  De QR code kan gescand worden met de corona checkscan app (in de store te downloaden). 
Het zal er niet gezelliger op worden, maar gelukkig mogen we de competitie wel uit spelen. Teams mogen na afloop nog wel blijven voor een glaasje ranja/drankje, maar dit moet zittend op het terras of in het clubhuis met geldige QR-code. 

Tijdens de trainingen vragen we alle ouders weer om hun kids op de parkeerplaats af te zetten. Kids mogen dan zelfstandig naar het veld toe lopen. 

Vernieuwde coronamaatregelen wijzigingen 
- op het complex alleen toegestaan: sporters, teambegeleiders, scheidsrechters, noodzakelijke rijouders, vrijwilligers in functie. Dus geen publiek helaas.
- ingedeelde kantinedienst heeft nu ook coco-dienst (= controle geen publiek op complex en controle rijouders geldige CTB/QR code)

Voor niet-publiek en sporters op het complex: 
- als je niet aan het sporten bent, hou 1,5 meter afstand
- toegang clubhuis en terras voor 18 jaar en ouder alleen met geldig CTB/QR code 
- horeca clubhuis sluit in elk geval om 20.00 uur

Alleen de scheidsrechters, manager en coaches mogen dus bij thuiswedstrijden mee naar het veld. 
Bij uitwedstrijden zijn de rijdende ouders wel welkom om te kijken. Zij hebben dan een begeleidende rol. Wel een dringend verzoek om per team het aantal rijders te beperken tot het noodzakelijke aantal. We vragen iedereen om bij de uitclubs mee te werken met de maatregelen die ze daar genomen hebben. Clubs hebben het al moeilijk genoeg om dit allemaal te regelen. 

Ook door bovenstaande komt het koken op de club op vrijdag helaas ook te vervallen.

Voor de thuisblijvers: 
We gaan kijken of we dit weekend weer livestreams op kunnen zetten, zodat iedereen toch kan genieten van alle hockeywedstrijden. Op zondag gaat dit zeker lukken. Over zaterdag komt nog nader bericht. 


Meer informatie: 
https://www.knhb.nl/nieuws/nieuwe-maatregelen-treffen-hockeysport

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Eten op de club!

Vrijdag 18 november aanstaande kan er weer gegeten worden op de club!

Op het menu staat: ...

eten op de club

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
secretariaat@mhcroden.nl