headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen

Stemmen op Dreamteams MHC Roden

14-7-2021
Het gaat goed op de club. Er ligt sinds 1,5 jaar een mooi waterveld. @rodenheren1 is net gepromoveerd naar de derde klasse en volgend jaar hebben we weer een @mhcrodendames1 in de standaardcompetitie! Daarnaast een super @rodenheren2 , @mhcrodendames2 en Jong Dames 1. En dan hebben we natuurlijk ook nog dames 30A, Heren 35A en heel veel jeugdteams!
Een mooi moment om terug te kijken. We hebben als club een rijk verleden aan heren 1 en dames 1 spelers en teams. Nog geen 10 jaar geleden speelde Heren 1 bovenin de 1e klasse(destijds het 3e niveau van Nederland) en iets langer geleden speelde Dames 1 in de 2e klasse. Dit heeft veel goede spelers opgeleverd. Een aantal heeft zelfs de hoofdklasse nog gehaald. Maar ook nu staan er 2 goede teams. Daarom lijkt het ons leuk om een Dream Team op te stellen van alle hockeyers en hockeysters die ooit bij MHC Roden gespeeld hebben. Een team van 16 man incl een coach.
Hoe gaat dit in zijn werk?
Je stuurt een mail naar [email protected]
Daarin zet je bij de dames en de heren (of een van de twee kan ook) de beste trainer en/of coach, de beste keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller (voor- en achternamen). De spelers die de meeste stemmen krijgen komen uiteindelijk in de basis-11 terecht. De 5 spelers die daarachter komen, zullen op het bankje plaatsnemen.
Stemmen kan tot 1 augustus. Uiterlijk 12 augustus zullen de Dreamteams gepubliceerd worden. Je kan maar 1x per e-mailadres stemmen.
Wie moeten volgens jou een plekje in de Dream Teams van MHC Roden krijgen? Vanaf vandaag kun je tot en met 1 Augustus stemmen op jouw favoriete speler per linie plus een coach. Elke ingevulde naam, dus een keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller en coach, krijgt een stem. Die stemmen worden uiteindelijk bij elkaar opgeteld en op basis daarvan wordt besloten wie er in het dreamteam (16 spelers en een coach) komen. Stemmen kan door een mail te sturen naar [email protected]
Stuur dit door naar zoveel mogelijk (oud-) teamgenoten, zodat we twee mooie Dream Teams krijgen!
Succes met stemmen!

Kan een afbeelding zijn van staan en buitenshuis

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Eten op de club!

Vrijdag 2 juli Patat met hamburger (of kaassouflƩ voor vegetariƫrs)

eten op de club

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
050 - 501 63 97
secretariaat@mhcroden.nl