Teamindeling 2021/2022

9-6-2021
Teamindeling
De teamindeling voor komend jaar staat vanaf nu online en is te zien in de Lisa App. Mocht je vragen hebben over de indeling(waarom je in een team bent ingedeeld), dan kun je een afspraak maken door voor 14 juni te mailen naar de lijncoördinator.

Competitie
Alle teams gaan in de nieuwe samenstellingen nog 3 weken competitie spelen. Op 12, 19 en 26 juni zijn er competitiewedstrijden. Deze wedstrijden staan al in hockey.nl en zijn nu ook te zien in de Lisa app.
Ook je manager/coach voor de komende periode is te zien in de app. Dus als je nu al weet dat je niet kunt, dan vragen we je om dit meteen door te geven. Dan kunnen er nog tijdig invallers gezocht worden.

We vragen iedereen om rekening te houden met de coronaregels die op onze club, maar zeker ook op de clubs waar we te gast zijn, gelden.

Trainingsschema
Het trainingsschema tot en met 27 juni staat nu ook online. Het kan zijn dat hier nog een klein beetje in geschoven gaat worden.
LET OP: Dit is nog niet het trainingsschema voor na de zomervakantie. Het trainingsschema voor na de zomer zal uiterlijk in de 1e week van augustus gepubliceerd worden.

Voor vragen over de teamindeling kan dus een afspraak gemaakt worden door te mailen naar de lijncoordinator.
Voor overige vragen kan er gemaild worden naar de lijncoördinator.

A/B/C/D: Edwin Prak: [email protected]
E/F: Petra Wijtvliet en Janneke Duijser ([email protected])

Geen gezien coronamaatregelen