Stem nu op Roden voor een nieuw roze hockeyveld!

13-4-2021
Het is jullie vast niet ontgaan, maar het bedrijf Hockeywerkt verloot een roze hockeyveld.

Hoe kunnen we winnen? Stem even via onderstaande link op Roden (gebruik alle emailadressen die je hebt). Kost nog geen minuut. De winnaar zal bepaald worden op basis van het percentage stemmen tov het aantal leden van de clubs. Dus we hebben ook een kans tegen de grote clubs! Kortom: trommel al je kennissen/vrienden/familie op en STEMMEN DUS!

Hoe ontzettend vet zou het zijn als ons cluppie het eerste roze hockeyveld van Nederland krijgt! Wil jij deze prachtplaatjes realiseren? Vul dan de petitie van @hockeywerkt in, #linkinbio, en kies voor ‘Roden’. Vergeet niet familie en vrienden aan de mouw te trekken, zodat zij ook stemmen!

Geen gezien coronamaatregelen