Update Corona virus en hockeyen

16-12-2020

Gezien de nieuwe coronamaatregelen zijn vanaf 15 december 2020 de volgende (aanvullende) regels op MHC Roden van kracht:

• De seniorenteams mogen alleen buiten trainen in 2-tallen op 1,5 meter van elkaar.

• De zaaltrainingen voor de jongste jeugd zullen tot 19 januari 2021 komen te vervallen. In plaats daarvan zal na de kerstvakantie, dus in de week van 4 januari, op het veld weer 2 keer in de week op het veld getraind worden. De dag en tijd waarop de teams trainen staan al in de app. Na 19 januari gaat het zaalschema (hopelijk) weer in. Als je vragen hebt, stel ze aan de teammanager.

• Voor de oudere jeugd verandert er niets. Zij trainden al op het veld en blijven dat volgens het huidig trainingsschema doen. Wanneer dat anders is, dan zal het team daarover door de trainer/coach/manager worden ge├»nformeerd.

• In de kerstvakantie van 19 december tot en met 3 januari 2021 zijn er geen trainingen, tenzij je anders hoort van je trainer. LET OP: het veld moet van te voren gereserveerd worden!
  • Buiten de trainingstijden is het complex gewoon geopend voor de jeugd/senioren om te hockeyen! Dus je kunt gewoon met vrienden/vriendinnen/broers/zussen/ouders afspreken om een balletje te slaan. Hou je wel aan de coronaregels! Voetballen mag niet. De politie kan je dan wegsturen!
  • Na de kerstvakantie starten de trainingen weer volgens bovenstaande regels.
Dit zijn aanvullingen op de al bestaande coronaregels op de club. Voor het overige blijven alle Coronaregels(geen ouders op het complex, clubhuis is dicht etc.) gewoon van kracht.

Geen gezien coronamaatregelen