Corona Update: Nieuwe maatregelen

14-10-2020

Maatregelen voor de komende 4 weken

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen rond COVID-19 informeren we jullie over wat er tot nu toe duidelijk is geworden voor de komende 4 weken.

Vanaf heden tot en met 11 november is sporten beperkt mogelijk:

• De komende vier weken wordt er door niemand competitie gespeeld.
    Alle wedstrijden die tot en met woensdag 11 november op de agenda staan zijn afgelast. De KNHB hoopt dat na 11 november de competities weer kunnen worden hervat. De ambitie van de KNHB blijft om competities volledig te spelen. Hiervoor kan ook december worden gebruikt.
  • Wij kijken of we een onderlinge clubcompetitie op kunnen zetten op zaterdagen.
  • Voor kinderen tot 18 jaar is trainen in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan.
    Jeugdtrainingen gaan dus gewoon door.
  • Er is geen training mogelijk voor 18 jaar en ouder.
    Wij zijn in afwachting van preciezere richtlijnen voor deze categorie.
  • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers voor iedereen gesloten.
  • Het terrein blijft tijdens trainingstijden alleen toegankelijk voor speler en trainers.

Geen gezien coronamaatregelen