headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen

uitnodiging ALV 28 september 2020

15-9-2020

Hallo allemaal,

 

Graag nodigen we je uit voor de ALV van maandag 28 september 2020. We zullen deze ALV vanuit het clubhuis organiseren, maar ivm Corona ook via Microsoft Teams uitzenden. We vragen de leden die graag in het clubhuis de ALV willen volgen om 19:30uur aanwezig te zijn. In het clubhuis zullen we zorgdragen voor de naleving van de Corona regels. Graag je aandacht hiervoor!

 

Dan nog even het volgende:

 

Omdat het heel lastig is in te schatten hoeveel animo er zal zijn, zou het kunnen dat het clubhuis toch vol raakt/zit. Dan is er alsnog de mogelijkheid de ALV via Teams te volgen. Is het clubhuis vol, dan zullen we dit bij de deur aangeven en op dat moment kunnen de leden die niet meer naar binnen kunnen een emailadres opschrijven en zullen we deze emailadressen direct daarna uitnodigen via Microsoft Teams. Deze mensen (waarvoor geen plek meer is) zullen dan naar huis moeten om alsnog de vergadering vanuit huis/online te volgen. We proberen om 20hr met de ALV te starten.

 

Mocht je sowieso graag via Teams deelnemen aan de vergadering, dan verzoek ik je dit kenbaar te maken door een email te sturen naar [email protected]. We zullen je dan de benodigde link + code sturen. Teams werkt het beste op een windows PC met Outlook geïnstalleerd. De uitnodiging zullen we via Outlook versturen als agenda afspraak. Als je de email met daarin de uitnodiging accepteert kun je vanuit het agendaitem aan de vergadering deelnemen vanuit een link in de uitnodiging. Via Mac of op je telefoon is niet aan te raden, tenzij je de Teams app installeert.

 

De ALV is natuurlijk een jaarlijks terugkerend fenomeen en sommige agendapunten zijn een 'moetje'. Deze keer zullen we echter ook praten en stemmen over clubkleding en dat gaat ons allemaal aan!

 

 

Op de agenda oa:

  • terugblik afgelopen seizoen
  • financiële verantwoording
  • contributie
  • clubkleding
  • commissie updates
  • wvttk

 

 

De financiële documenten zijn beschikbaar op het afgeschermde deel van onze website. Inloggen met Lidnummer en ww. Ben je de inloggegevens kwijt, dan kun je die zelf opvragen via de resetmogelijkheid.

 

We hopen op je aanwezigheid!

 

met vriendelijke groet

Arjen Reinsma en Sander Renkema
Eten op de club!

Vrijdag 2 juli Patat met hamburger (of kaassouflé voor vegetariërs)

eten op de club

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
050 - 501 63 97
secretariaat@mhcroden.nl