headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen

slapstick 3 seizoen 2019-2020

19-3-2020

Slapstick 3 seizoen 2019-2020

 

Hallo allemaal!

 

Het is stil op de hockeyvelden. Ondanks de Corona problematiek willen we toch graag een paar zaken onder de aandacht brengen.

 

Zoals jullie weten is het clubhuis dicht en zijn alle activiteiten afgelast tot en met 7 april. We zien de afgelopen dagen best nog veel kids op de hockeyvelden sportief bezig zijn. Voor de duidelijkheid: dit is niet toegestaan. Ons complex is gesloten en we zien graag dat ouders dit met de kinderen bespreken.

 

Deze keer beginnen we met een paar ‘wist je dat jes’, om iedereen toch goed geïnformeerd te houden!

 

Wisten jullie dat:

 • we door de Corona problematiek ook de NL doet dag en de Poeisz actie hebben moeten annuleren. We hopen op een herkansing!

 • er nog een paar leuke vacatures zijn binnen de club? (verder in deze slapstick meer info)

 • voor de invulling van deze vacatures een belronde wordt gedaan met de teammanagers?

 • we al meer dan 750 eters hebben gehad op de vrijdagavond? En dit ook in de krant heeft gestaan?

 • Het een super leuk feest was op 28 februari?

 • we op 28 februari los gingen in het sprookjesbos?

 • je de foto’s van dat feest kunt terugvinden op Facebook, via Feestcommissie MHC Roden?

 • we het op prijs stellen als je als toeschouwer op minimaal 5 meter afstand van de dug-out staat, zodat de coach zonder goedbedoelde hulp z’n werk kan doen? (zodra de competitie weer start natuurlijk J )

 • we je via facebook, instagram en app op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen?

 

Zoals gezegd:

 

Oproep voor een paar extra handjes voor de volgende taken:

 • Chef Onderhoud: iemand die het leuk vind 2 a 3 keer per jaar een snoei en klusmiddag te organiseren waarmee we ons complex netjes houden. Dit kost je 2 a 3x per jaar een paar uur voor het organiseren en eventueel coördineren van de middagen zelf. Een lijst met mogelijke vrijwilligers is aanwezig.

 • Chef Communicatie: iemand die het leuk vindt eens in de 5 a 6 weken een kort stukje te tikken voor de slapstick of voor op de website/app zodat iedereen geïnformeerd blijft. Dit is altijd op basis van input vanuit de verschillende commissies, je hoeft het nieuws dus niet te zoeken!  

 

Voor info bel Sander Renkema: 0651868770


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanuit de sponsorcommissie

 

BORDSPONSORING

Een jaar geleden is de sponsorcommissie van start gegaan in de huidige samenstelling. De eerste actie was het inventariseren van de reclameborden langs het veld en de lopende contracten hiervan op te snorren. Inmiddels zijn alle (oud)bordsponsoren benaderd en zijn er nieuwe afspraken gemaakt. Maar ook zijn we actief gaan zoeken naar nieuwe sponsoren. De afgelopen maanden hebben we hierdoor een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen waaronder o.a.: SD WORX, ALEX brillen, Intersport, Krinkels, SenK, Diergeneeskundig Centrum Hopmans, Cruwijn, Afier Accountants en Adviseurs en Argo.

 Werk je bij een bedrijf (of heb je een eigen bedrijf) die wellicht ook interesse zou kunnen hebben voor zo’n prachtig nieuw bord? Voor slechts euro 150 per jaar (excl. eenmalig euro 150 maakkosten) kunnen we al een bord regelen. Wil je meer informatie hierover, neem dan gerust contact op. Je kunt ons bereiken via de mail:  [email protected] of bel met Rodi Nijp 06-15366878.   

 

KLEDINGSPONSORING

 We merken dat er wat onduidelijkheid is over de mogelijkheden van kledingsponsoring. Met Intersport Roden is afgesproken dat alle jeugdteams spelen in een polo van Intersport. Deze zijn door Intersport beschikbaar gesteld. Op dit shirt staat o.a. het logo van MHC Roden en Intersport. Dit shirt zou ieder jeugdlid aan het begin van het seizoen moeten hebben ontvangen. Het is dus niet de bedoeling dat teams andere shirts gaan regelen. 

 

Achter op dit clubshirt is het mogelijk een bedrijfslogo te plaatsen. Heb je als team een sponsor hiervoor, neem dan contact op met de sponsorcommissie ([email protected] of bel Arjen Reinsma op 06-21546807). Wij regelen alle sponsorzaken voor de teams. Naast de shirtsponsoring kun je ook denken aan een andere manier van sponsoren. Dames 2 heeft bijvoorbeeld sinds kort een prachtig nieuw trainingspak gekregen doormiddel van sponsoring. Maar zo zou je ook tassen, bidons, etc. kunnen laten sponsoren. Kortom, heb je een leuk idee of een sponsor, kom ermee naar de sponsorcommissie. Wij begeleiden je van A tot Z.

 

Groeten,

 Sponsorcommissie MHC RODEN

 

Arjan Zinger

Arjen Reinsma

Rodi Nijp

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Technische zaken:

 

Inhaaldata ivm afgelastingen:

 

Vanwege alle afgelastingen tot 6 april hieronder alle inhaaldata. Hou deze vrij. Ze zullen waarschijnlijk allemaal ingepland worden.

 

Gedurende het seizoen staan de volgende inhaaldagen ingepland voor de districtscompetitie:

    Zaterdag 11 april (Paaszaterdag): wedstrijden welke worden vastgesteld op die datum moeten uiterlijk Paasmaandag 13 april gespeeld zijn;

    Zaterdag 25 april 2020;

    Zaterdag 2 mei 2020;

    Zaterdag 23 mei 2020;

    Zaterdag 30 mei 2020;

    Zaterdag 20 juni 2020.

 

 Voor de senioren:

    Zondag 26 april 2020;

   Zondag 3 mei 2020;

    Zondag 14 juni 2020;

    Zondag 21 juni 2020.

 

Aangezien de inhaalwedstrijden vaak vallen in vakanties of op feestdagen zijn, probeer deze zoveel mogelijk vooruit te spelen om problemen (onvoldoende spelers) en boetes (niet spelen) te voorkomen. Een vastgestelde wedstrijd mag altijd eerder gespeeld worden. Maar niet later dan eerstvolgende reguliere datum!

 

E-mailadressen/mobiele nummers checken in "mijn MHC Roden". 

 

Het komt wel eens voor dat we ivm afgelastingen een SMS of een E-mail eruit gooien.

Deze blijken niet altijd aan te komen. We willen daarom iedereen vragen om in Mijn MHC Roden te checken of er een telefoonnummer ingevuld staat bij mobiel nummer en of het mailadres nog klopt.

 

Je gaat naar www.mhcroden.nl > klikt rechtsboven op inloggen > logt in met je inloggegevens. Lidnummer vergeten? Neem contact op met  [email protected] > Klik op profiel (rechtsboven) en klik op bewerk indien gegevens niet kloppen.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Laten we hopen en duimen voor hockeyen in april 2020! Sterkte allemaal en pas een beetje op elkaar.

 

Sportieve groet,

 

Namens het bestuur,

Arjen en Sander

Eten op de club!

Tot nader bericht geen eten op de club!!

eten op de club

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
050 - 501 63 97
secretariaat@mhcroden.nl