headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen

Grote Clubactie bij MHC Roden

Nieuws afbeelding 7-2-2020

Geslaagde Grote Clubactie bij MHC!

De Grote Clubactie 2019 is afgelopen december afgesloten met een trekking van de prijzen. Hoe hebben we het gedaan? Hoe is het verlopen? Hoeveel heeft het opgebracht? We kunnen alvast verklappen dat de opbrengst onze gestelde verwachting flink heeft overtroffen.

Hoe hebben we het gedaan?

We hebben er met zijn allen voor gezorgd dat er in totaal 617 loten zijn verkocht a 3 euro (waarvan 80% naar de club gaat). Zowel de jeugd als de senioren hebben hun ´beste beentje´ voorgezet. Even kort de highlights op een rij:

- De drie meest verkopende leden waren: Pien Kuper (MD2 - mix) - 24 loten, Kaylynn Overakker (MD1) - 22 loten en Felien Musiwa (MD3) - 20 loten. Echt super goed gedaan meiden!

- Het jeugdteam met de meest verkochte loten was: Meiden C1 - 112 loten

- Het seniorenteam met de meest verkochte loten was: Dames 1 - 33 loten

Hoe is het verlopen?

De loten zijn verkocht via papieren lotenboekjes (m.b.v machtigingen) en via een digitale loten- link (m.b.v. eigen verkoopsite). De eerste manier is vooral door de jongste jeugd gedaan en de tweede manier door de oudere jeugd en senioren. De papieren machtigingen moesten zelf door de club ingevoerd worden en dit heeft nog wel enige uurtjes invoeren gekost, maar met vereende krachten is dit goed gelukt. Voor de digitale lotenlinkjes daarentegen hoefden we als vereniging niks meer te doen omdat de machtiging door de koper zelf ingevuld moest worden. Uiteindelijk zijn er via de lotenboekjes 537 loten verkocht en met behulp van de digitale lotenlinkjes 80 loten!

Hoeveel heeft het opgebracht?

De snelle rekenaar zal op basis van de bovenstaande gegevens al wel een idee hebben hoeveel de opbrengst was…. uiteindelijk hebben we met zijn allen 1.481,70 euro verdiend voor de club. Een fantastisch resultaat!. Iedereen hartelijk dank voor alle inzet, de kopers, de verkopers! Chapeau! We hadden een schatting vooraf gedaan (ongeveer de helft van wat we nu hebben ontvangen) en mogen concluderen dat dit een erg voorzichtige schatting was. Jullie hebben de club hiermee zeer goed gesteund!

Vooraf hadden we als doel gesteld de opbrengst te gebruiken voor nieuwe doelen. Met de opbrengst zijn we een heel eind op weg om ze te kunnen aanschaffen. Met nog wat sponsorgeld zouden we de aanschaf snel moeten kunnen doen. We houden jullie op de hoogte.

De Sponsorcommissie.

Lotchecker - Grote Clubactie 2019: https://clubactie.nl/lotchecker

Eten op de club!

Zomervakantie!

eten op de club

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
050 - 501 63 97
secretariaat@mhcroden.nl