Spaar nu mee voor nieuwe doelen: GROTE CLUBACTIE

Nieuws afbeelding 2-10-2019

De Grote Clubactie - MHC doet mee!

De Grote Clubactie is een jaarlijkse landelijke actie, waarmee je als vereniging - door loten te verkopen - geld kan verdienen. En dat niet alleen, ook de fanatieke verkopers die veel loten verkopen kunnen zelf prijzen winnen.

Wat houdt de actie in?

De Grote Clubactie is een grote landelijke loterij met een trekking van alle prijzen op 11 december. De loten kunnen in de periode hiervoor verkocht worden. Een lot kost € 3,- per stuk en hiervan gaat maar liefst 80% naar MHC Roden. Dit maakt het heel interessant voor ons als vereniging om mee te doen. Daarnaast maakt je als koper van een lot kans op vele mooie prijzen. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie dit jaar veel mooie prijzen te winnen. Ook als verkoper met de lotenboekjes kun je prijzen winnen. Een win-win-win situatie!

Hoe gaan we het doen?

De jongste jeugd zal vooral op pad gaan met lotenboekjes. Echter de actie is niet alleen voor de jeugd, maar voor de hele club. Oudere jeugd en senioren kunnen per digitale link loten verkopen. De opbrengst willen we besteden aan een speciaal doel, namelijk nieuwe doelen op de velden. Want zonder een doel kun je niet scoren!

Alvast bedankt voor alle inzet en het kopen en verkopen! Je steunt hiermee onze club!

De Sponsorcommissie.

Direct een lot kopen?

Meer informatie:https://clubactie.nl/

Elise de Vries

2-10-2019 @ 14:12:29 |Ik denk dat de link niet klopt, kan hier geen lot kopen.

Arjan Zinger

10-10-2019 @ 19:29:22 |De link klopt wel, maar het kan niet via deze app. Op de MHC site staat het ook en hier werkt de link wel.

Arjan Zinger

10-10-2019 @ 19:30:36 |Je kan de link ook kopieren en plakken in je internet browers

Vrijdag 22 november: Pasta met kip en pesto