huisregels kantine

10-9-2019

Huisregels MHC Roden

vanaf seizoen 2019-2020

Deze huisregels gelden voor iedereen op het terrein en/of in het clubhuis van MHC Roden

Het complex en het clubhuis zijn alleen toegankelijk voor leden en ouders van leden, bezoekers van wedstrijden en personen die door het bestuur zijn uitgenodigd. Het bestuur mag andere personen van het complex verwijderen. Ook mag het bestuur personen, die zich niet houden aan de huisregels of zich naar de mening van het bestuur misdragen, van het complex verwijderen. Het bestuur kan deze bevoegdheden delegeren aan andere leden van de club.

Openingstijden van het clubhuis

Het clubhuis van MHC Roden is geopend een half uur voorafgaand aan de eerste training/wedstrijd en een uur na de laatste training/wedstrijd. Op vrijdag is het clubhuis vanaf 22.00 uur voor 18 plus. Uiterlijk om 24.00 uur wordt het clubhuis gesloten.

Alcohol en drugs

1. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende dranken te nuttigen in het clubhuis of op het terrein van MHC Roden

2. Er wordt geen alcohol geschonken aan:

• Personen jonger dan 18 jaar

• Coaches/trainers en andere begeleiders tijdens het uitoefenen van hun functie

• Scheidsrechters tijdens het uitoefenen van hun functie

• Personen die fungeren als chauffeur bij het vervoer van spelers

1. Personen die dronken of onder invloed van drugs zijn, zijn niet welkom in het clubhuis of op het terrein.

2. De openings- en schenktijden worden zichtbaar in het clubhuis opgehangen.

3. Alcoholhoudende dranken worden geweigerd aan personen die onder 18 zijn en/of naar mening van de kantinedienst meer dan het toegestane promillage alcohol hebben genuttigd.

4. Tijden waarop alcohol wordt geschonken:

• Maandag t/m donderdag vanaf 20.00

• Vrijdag vanaf 19.00 tot 24.00 uur

• Zaterdag vanaf 16.00 uur tot een uur na de laatste wedstijd

• Zondag vanaf 10.00 uur tot een uur na de laatste wedstrijd

Afwijkende tijden kunnen zich voordoen tijdens festiviteiten die georganiseerd worden door de vereniging zoals familiedag, toernooien, dropping etc

Consumptie regels

1. Alle consumpties dienen voor de geldende prijs te worden afgerekend.

2. Scheidsrechters mogen na het fluiten van de wedstrijd koffie/thee of ranja. Alle andere consumpties dienen te worden afgerekend.

3. De coach van de bezoekend team krijgt een gratis kopje koffie/thee of ranja.

4. De barmedewerkers mogen een gratis kopje koffie/thee of ranja.

Rookbeleid

MHC Roden is een rookvrije club. Er geldt een rookverbod in het clubhuis en op het terrein van MHC Roden.

Afval

Afval, zoals lege plastic flesjes, koffiebekers en papiertjes van koeken en dergelijke worden in de afvalbakken gegooid., Laat geen rommel achter! Niet in het clubhuis, niet langs de lijn en niet op het veld of in de dugout.

Winterstop