headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen

Resultaat Grote Clubactie bij MHC Roden

9-3-2023 De Grote Clubactie 2022 is afgelopen december afgesloten met een trekking van de prijzen. Hoe hebben we het gedaan? Hoeveel heeft het opgebracht? We kunnen alvast verklappen dat de opbrengst meer dan de vorige keer is geworden!

Hoe hebben we het gedaan?

We hebben met zijn allen er voor gezorgd dat in totaal 799 loten zijn verkocht. Zowel de jeugd als de senioren hebben zich hiervoor ingezet door verkoop van loten via lotenboekje en QR-codes. Vooral de jeugd heeft zich van haar beste kant laten zien. Hieronder de leden met meer dan 25 verkochte loten op een rij:
1. Annique De Gier (MO9) 104 loten
2. Elysa van Hettema (MO10) 44 loten
    Fleur Bakker (MO12-Rood 2) 44 loten
3. Marc de Ronde (JO10) 42 loten
4. Siebren Rozenbaum (JO10) 26 loten
    Elise de Vries (MO12-Blauw 1) 26 loten
5. Lea Schurer (MO12-Rood 2) 25 loten
    Jasmijn ten Brink (MO12-Blauw 1) 25 loten

Top verkopers, echt super goed gedaan. Er zijn dit jaar medailles voor degene die 25 of meer loten heeft verkocht en voor de top drie zijn er nog andere prijzen!

Hoeveel heeft het opgebracht?

Uiteindelijk hebben we met zijn allen 1.867,44 euro verdient voor de club. Een fantastisch resultaat! Hartelijk bedankt voor jullie inzet, de verkopers maar natuurlijk ook de kopers! Jullie hebben de club hiermee zeer goed gesteund! De opbrengst willen we gebruiken voor het realiseren van een scorebord langs het hoofdveld. Dit is vrij prijzig, maar met deze opbrengst zijn we al een eind op weg. Met nog wat sponsorgeld zouden we de aanschaf moeten kunnen doen. Ken je iemand die de club zou willen sponsoren, neem dan contact met ons op. We vertellen diegene graag de mogelijkheden. In deze tijden kunnen we ieders steun goed gebruiken! Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

De Sponsorcommissie.

Lotchecker - Grote Clubactie 2022: https://lotchecker.clubactie.nl/
Prijzen overzicht - Grote Clubactie 2022: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

Eten op de club!

Vrijdag 31 maart aanstaande kan er weer gegeten worden op de club!

Op het menu staat: Pasta met roomkaas, spekjes en spinazie

eten op de club

Sponsoren

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
secretariaat@mhcroden.nl