Rondje voor je club

Onze mooie club loopt vanwege het coronavirus veel omzet mis. De gebruikelijke gezonde broodjes op de vrijdagavond en liters bier die daarop volgen kunnen niet verkocht worden, omdat het clubhuis dicht is. Daarom vragen we jullie om ons een handje te helpen! Dit kun je doen door via de onderstaande link 'een rondje' voor onze club te doen. Zo vullen we de clubkas aan en zorgen we ervoor dat we met z'n allen weer een broodje knakworst kunnen eten, zodra het weer kan.
Steun MHC Roden en geef je club een rondje: https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=mhcroden

Rabo Clubactie

We willen iedereen die ons heeft gesteund met de Rabo Clubsupport onwijs bedanken. We hebben maar liefst 1819,91 euro opgehaald en hebben hiermee van de 300 deelnemende clubs de twaalfde plek behaald! Al met al een geweldige prestatie én een fijne opsteker voor de club in deze rare tijden! Het opgehaalde bedrag zal worden gebruikt om de club nóg leuker en aantrekkelijker te maken.
Onze dank gaat overigens ook uit naar De Rabobank, die deze actie mogelijk heeft gemaakt.

Bedankt, voorzitter Sander

Op de ALV van maandag 28 september is Sander Renkema afgetreden als voorzitter van MHC Roden. Hij is als voorzitter begonnen in een roerige tijd. Vanaf het begin heeft hij veel werk verzet en hierbij veel doorzettingsvermogen en grote betrokkenheid getoond met als kers op de taart natuurlijk de opening  van het lang verwachte waterveld. Als dank voor zijn jarenlange vrijwillige inzet is Sander op de ALV als lid van verdienste benoemd.

Wie helpt Arjen?

Met het vertrek van Sander bestaat het huidige bestuur alleen nog uit penningmeester Arjen Reinsma. Naast een nieuwe voorzitter heeft de vereniging ook al jaren geen secretaris. Hieronder een beschrijving van het profiel en de taken van voorzitter en secretaris. De taken zijn zeker nog flexibel in te vullen. Er zijn zoveel ideeën en plannen om de vereniging nog mooier en professioneler te laten zijn, maar hiervoor zijn wel meer vrijwilligers nodig.

Wil je wel wat doen voor de vereniging, maar denk je niet meteen aan een bestuursfunctie? Laat het dan ook zeker weten op [email protected] Het bestuur/Arjen heeft op dit moment echt behoefte aan mensen die hem willen helpen met communicatiewerkzaamheden en ondersteuning van de kantinecommissie.

Vacature beschrijvingen

Taken
- Treedt namens het bestuur en MHC Roden naar buiten
- Voorzitten bestuurs- en ledenvergaderingen
- Stimuleert een goede en fijne samenwerking binnen de vereniging
- Bepaalt samen met de andere bestuurders het beleid binnen de vereniging
- Aanspreekpunt voor de kantinecommissie

Profiel van de voorzitter (m/v)
- Heeft bij voorkeur bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring
- Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- Heeft het vermogen om mensen en partijen te verbinden
- Is besluitvaardig en doortastend
- Beschikt over inlevingsvermogen (sporters, vrijwilligers, coaches, trainers, ouders e.d.)
- Heeft het vermogen te delegeren
- Is geïnteresseerd in het reilen en zeilen van de gehele vereniging
- Een MHC Roden verleden is een pré.

Taken
-Beheert de mailbox van de vereniging
-Onderhoudt contacten met de Hockeybond
-Signaleert problemen en draagt oplossingen aan
-Coördineert en initieert de communicatie en PR zaken van de club
-Zorgt voor regelmatige verspreiding van de nieuwsbrief Slapstick.

Profiel van de secretaris (m/v)
·Goede communicatieve- en schrijfvaardigheden;
·Ervaring met social media;
·Beschikt over inlevingsvermogen (sporters, vrijwilligers, coaches, trainers, ouders e.d.)
·Heeft het vermogen te delegeren

Corona update

Herhaling maatregelen:
We vragen om ieders medewerking, zodat we hopelijk zo lang mogelijk kunnen blijven sporten.

Helaas mogen er nog steeds GEEN ouders op het complex mogen komen!

Niet op trainingsdagen en ook niet op wedstrijddagen. Afgelopen week probeerden enkele ouders het toch(wat we natuurlijk snappen. Het is heel leuk om je zoon/dochter even te zien sporten), maar dit is dus echt NIET de bedoeling.

Wachten op de kinderen, moet helaas even in de auto.

Het clubhuis is doordeweeks alleen open voor de trainers. Zij moeten vaak wachten op hun eigen training en dus mogen zij op 1,5 meter in het clubhuis zitten om te eten/te studeren.

Er mogen ook GEEN tassen door spelers in het clubhuis/de kleedkamer gelegd worden. Kom dus omgekleed naar de training en verlaat na afloop meteen het complex. Omkleden moet dus eventueel in je kofferbak.

Trainingsschema 2020/2021 + Jaarplanning

Vanaf vandaag is het (VOORLOPIGE) trainingsschema voor volgend seizoen te vinden in de MHC app of via de website (selecteer week 35/36/37 om het schema te zien): https://www.mhcroden.nl/site/Default.asp?option=960&l=2&menu=2

Het seizoen start in de week van 24 augustus voor iedereen(sommige teams starten al eerder, dit horen ze van hun trainer/coach).

Op 29 augustus is er een openingstoernooi op de club voor ALLE teams. De wedstrijden en tijden komen deze week in de app te staan. Meer informatie krijg je via je coach/manager.

In de bijlage is ook de jaarplanning te vinden voor komend seizoen. Zo weet iedereen wanneer hij/zij (zaal)wedstrijden heeft en wanneer er reserveweekenden gepland zijn(mochten er wedstrijden niet door gaan, dan zullen deze op deze weekenden ingehaald worden).

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je mailen naar [email protected]

Wij wensen iedereen een goede vakantie!