Voel je welkom op de Familiedag van MHC Roden

Op zaterdag 25 juni organiseert MHC Roden een Familiedag. Iedereen kan meedoen aan dit hockeytoernooi, met of zonder hockeyervaring, jong of oud. Er wordt gespeeld in twee poules, namelijk de poule "kinderen zijn de baas” en de poule "wij gaan voor de winst”. We starten om 13.00 uur met het wedstrijdprogramma en spelen tot 17 uur verschillende wedstrijdjes. Daarna is er de mogelijkheid om te barbecueën bij op het sportcomplex van MHC Roden.

De kosten voor deelname aan het toernooi zijn €2,50 per persoon. Je kunt je zowel als team als individueel opgeven. De kosten voor de barbecue zijn voor volwassenen €12,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar €7,50 per persoon.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Gebruik dan dit formulier om je voor 10 juni aan te melden.

Dames 30+ zoekt teamgenoten!

Hockeysters gezocht Dames 30A van MHC Roden is op zoek naar 30+ dames ter aanvulling van ons gezellige team. Heb jij ooit gehockeyd en lijkt het je leuk je stick weer op te pakken dan ben je bij ons zeer welkom! Wij zijn een leuk team van gezellige en fanatieke dames. Verschillende hockey achtergronden zijn in ons team vertegenwoordigd; van een aantal oud-dames 1 speelsters tot een aantal dames die op latere leeftijd zijn begonnen met hockey. Zo divers als de ervaring zo divers is ook de leeftijd; de jongste is 27 en de oudste 62 jaar. Wij spelen op zondag (m.u.v. de vakanties en in de wintermaanden) in de 30+ competitie in de regio Groningen/Friesland/Drenthe. Wij vinden het nog steeds geweldig om met elkaar te hockeyen en daarnaast doen we ook andere gezellige dingen samen. Van een gezellig etentje tot een jaarlijks ski tripje. Een hoop gezelligheid valt jou ten deel als je je bij ons aansluit! Lijkt het je leuk om weer te gaan hockeyen neem dan contact op met Anoek per mail: [email protected] of stuur een berichtje naar 06-18819324. Een gedeeld of gedeeltelijk lidmaatschap behoort ook tot de mogelijkheden. Dus als je niet elk weekend wilt, maar wel regelmatig zijn er ook mogelijkheden! Heb je nog nooit eerder gehockeyd en zou je het graag eens willen proberen? Je kunt op maandagavond 3x gratis meedoen met trimhockey om te kijken of het iets voor je is.

Oproep denktank Familiedag

Binnen de club leeft de behoefte om, na lange tijd van afwezigheid, weer een familiedag te organiseren als afsluiting van het seizoen 2021-2022. Deze afsluiting zal plaats vinden op zaterdag 25 juni. Om dit te kunnen organiseren is er een groep enthousiastelingen nodig die willen helpen. Dit kan zowel in devoorbereiding zijn als in de uitvoering.
Lijkt het je leuk om mee te werken aan een te gekke Familiedag? Stuur dan een mail naar [email protected]

Opzeggen

We willen natuurlijk heel graag dat je lid blijft van onze club! Maar we begrijpen ook dat er soms redenen zijn waarom je wilt of moet opzeggen.  Als je je lidmaatschap wilt beëindigen dan moet je ons dat vóór 1 juni 2022 schriftelijk laten weten via [email protected] We vinden het ook fijn om een reden te weten, dus het verzoek is om dit bij de opzegging te vermelden.

Jaarplanning 2021/2022

In de bijlage is de jaarplanning voor komend seizoen te vinden.
Daarin staan alle trainingsdagen, (mogelijke) competitiedata, andere belangrijke informatie vwb trainingen en competitie.
Binnenkort zullen hier ook activiteiten op de club in gezet worden.

Enkele belangrijke data voor de komende maand:

In de week van 9 augustus: publicatie trainingsschema
voor 21 augustus: bekendmaking wedstrijdschema's door de bond
In de week van 22 augustus: Start trainingen junioren en senioren In de week van 30 augustus: Start trainingen jongste jeugd
Weekend 4/5 september: Openingsdag voor de (jongste) jeugd(zaterdag) en senioren(zondag). Alle teams spelen wedstrijden.
Weekend van 11/12 september: Start competitie

Wil jij meedoen met een proeftraining?

Je kunt bij MHC Roden gratis kennismaken met hockey.
Een stick kun je lenen van de hockeyclub en je kunt 3x kostenloos meedoen.

Wil jij een keer mee doen? Dan kun je voor meer informatie mailen naar:

Coördinatoren:
5-11 jarigen: Petra Wijtvliet en Janneke Duijser ([email protected])
12-15 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
15-18 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
18 jaar en ouder? ([email protected])

Vrijdag 10 juni weer eten op de club: wrap met shoarma