headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
9-6

Teamindeling 2021/2022

Teamindeling
De teamindeling voor komend jaar staat vanaf nu online en is te zien in de Lisa App. Mocht je vragen hebben over de indeling(waarom je in een team bent ingedeeld), dan kun je een afspraak maken door voor 14 juni te mailen naar de lijncoördinator.
Competitie
Alle teams gaan in de nieuwe samenstellingen nog 3 weken competitie spelen. Op 12, 19 en 26 juni zijn er competitiewedstrijden. Deze wedstrijden staan al in hockey.nl en zijn nu ook te zien in de Lisa app.
Ook je manager/coach voor de komende periode is te zien in de app. Dus als je nu al weet dat je niet kunt, dan vragen we je om dit meteen door te geven. Dan kunnen er nog tijdig invallers gezocht worden.

We vragen iedereen om rekening te houden met de coronaregels die op onze club, maar zeker ook op de clubs waar we te gast zijn, gelden.
Trainingsschema
Het trainingsschema tot en met 27 juni staat nu ook online. Het kan zijn dat hier nog een klein beetje in geschoven gaat worden. 
LET OP: Dit is nog niet het trainingsschema voor na de zomervakantie. Het trainingsschema voor na de zomer zal uiterlijk in de 1e week van augustus gepubliceerd worden. Voor vragen over de teamindeling kan dus een afspraak gemaakt worden door te mailen naar de lijncoordinator.
Voor overige vragen kan er gemaild worden naar de lijncoördinator.

A/B/C/D: Edwin Prak: [email protected]
E/F: Petra Wijtvliet en Janneke Duijser ([email protected])


Algemeen
29-5

Gevonden voorwerpen!

Ben je iets kwijt? Kijk even in het clubhuis. Alles wat er in de zomervakantie nog ligt, brengen we naar het goede doel.
Algemeen
22-3

Wil jij meedoen met een proeftraining?

Je kunt bij MHC Roden gratis kennismaken met hockey. 
Een stick kun je lenen van de hockeyclub en je kunt 3x kostenloos meedoen. 

Wil jij een keer mee doen? Dan kun je voor meer informatie mailen naar:

Coördinatoren:
5-11 jarigen: Petra Wijtvliet en Janneke Duijser ([email protected])
12-15 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
15-18 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
18 jaar en ouder? ([email protected])

Algemeen
11-3

Uitschrijven

Seizoen 2020-2021 is door de coronacrisis helaas niet gelopen zoals gehoopt, maar vol goede moed kijken wij nu richting komend seizoen. De voorbereidingen voor zowel het nieuwe seizoen, als acties en alternatieve hockeyactiviteiten voor de komende periode zijn in volle gang. Voor onze leden is nu de periode aangebroken om te beslissen of zij ook komend seizoen weer bij MHC Roden blijven hockeyen. Wij zetten in ieder geval alles op alles om er weer een prachtig nieuw seizoen van te maken en hopen dat iedereen volgend seizoen bij ons blijft hockeyen. Dat iedereen weer gezellig kan blijven eten op de vrijdagavond en dat we er weer een normaal hockeyseizoen van kunnen maken. Omdat de seizoensopstart 2021-2022 naar alle waarschijnlijkheid net als andere jaren zal verlopen, blijft de reguliere opzegtermijn gelden. Dit betekent dat als leden hun lidmaatschap willen opzeggen, dit mogelijk is tot en met 31 mei. Bij afmelding na 1 juni worden contributiekosten in rekening gebracht. 


Tijdspad
Uiterlijk 10 juni: bekendmaking teams veldseizoen 2021-2022.  16 juni: inloopavond voor vragen (op afspraak). Vrijdag 11 juni tot 27 juni 2021: trainen met nieuwe teams.  30 juni, 2 juli, 7 juli en 9 juli: RODEN GODEN CUP 2021 10 juli: zomerstop. 24 augustus: start voorbereiding juniorenteams. 30 augustus: start seizoen jongste jeugd. 4 september: openingstoernooi voor alle jeugd teams 11 september: start competitie 2021/2022
 

Algemeen
13-7

Trainingsschema 2020/2021 + Jaarplanning

Vanaf vandaag is het (VOORLOPIGE) trainingsschema voor volgend seizoen te vinden in de MHC app of via de website (selecteer week 35/36/37 om het schema te zien): https://www.mhcroden.nl/site/Default.asp?option=960&l=2&menu=2

Het seizoen start in de week van 24 augustus voor iedereen(sommige teams starten al eerder, dit horen ze van hun trainer/coach).

Op 29 augustus is er een openingstoernooi op de club voor ALLE teams. De wedstrijden en tijden komen deze week in de app te staan. Meer informatie krijg je via je coach/manager. 

In de bijlage is ook de jaarplanning te vinden voor komend seizoen. Zo weet iedereen wanneer hij/zij (zaal)wedstrijden heeft en wanneer er reserveweekenden gepland zijn(mochten er wedstrijden niet door gaan, dan zullen deze op deze weekenden ingehaald worden). 

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je mailen naar [email protected]

Wij wensen iedereen een goede vakantie!

Eten op de club!

Geen gezien coronamaatregelen

eten op de club

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
050 - 501 63 97
secretariaat@mhcroden.nl