Sponsoring

Sportsponsoring is een aantrekkelijke manier om uw onderneming te profileren en uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Er is in toenemende mate belangstelling voor hockey. MHC Roden heeft veel actieve leden en kan rekenen op veel belangstelling tijdens de trainingen en wedstrijden.

Sponsormogelijkheden
Ons uitgangspunt is dat sponsoring voor beide partijen plezierig moet zijn. Er is dus altijd overleg mogelijk over de invulling van uw sponsoring. Wij zien onze sponsoren als partners waarmee wij het liefst een langdurige verbintenis mee aangaan. Onderstaand geven we alvast een voorzet van de mogelijkheden. Uiteraard zijn ook andere mogelijkheden bespreekbaar.

• Hoofdsponsorschap
  • Stersponsorschap
  • Bordsponsorschap
  • Adverteren website
  • Shirtsponsoring senioren
  • Shirtsponsoring jeugd
  • Sponsoring trainingspakken
  • Adverteren infoscherm
  • Sponsoring evenementen?

Samen voor de winst?
Bent u geïnteresseerd in sponsoring bij MHC Roden, neemt u dan eens vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie. We kijken graag samen met u hoe wij uw wensen kunnen invullen.
U kunt hiervoor een mail sturen naar sponsorcommissie@mhcroden.nl.

Vrijdag 15 november: Wraps met shoarma