headerfoto headerfoto headerfoto
 

Vrijwilligers

Er is al een groot aantal vrijwilligers actief betrokken bij de organisatie en het hockey. Om te voorkomen dat een groot deel van de activiteiten op de schouders van dezelfde vrijwilligers terechtkomen, krijgt ieder lid elk seizoen een toeslag van € 50,00 op zijn of haar contributienota. Er geldt een maximum van € 100,00 per gezin.

Deze toeslag is bedoeld om vrijwilligers te werven voor diverse taken binnen de vereniging. Gedurende het seizoen kunt u deze toeslag dus terugverdienen. Degenen die hieraan niet mee willen werken, leveren op deze wijze een financiële bijdrage waarmee wij weer hulp kunnen inkopen.

Onder menu "taken” wordt vermeld hoeveel kan worden terugverdiend per taak. Als leidraad hiervoor geldt het aantal uren van inspanning. De volledige vergoeding wordt uitbetaald als u genoeg vrijwilligerswerk heeft verricht. Het is mogelijk om een gedeelte van het bedrag te declareren, de uitkering wordt in dat geval berekend naar rato van het aantal uren van inspanning.

U kunt via het declaratieformulier, welke u via de website kunt downloaden, de vrijwilligersbijdrage declareren. Er kan slechts eenmaal per seizoen een declaratie ingediend worden. Wilt u uw volledige bijdrage terugverdienen, volbreng dan eerst het minimum vereiste aantal uren, en declareer pas dan.

De penningmeester beoordeelt samen met de vrijwilligerscommissie de declaratieformulieren. De declaratie wordt uiterlijk na 1 maand beantwoord en/of uitgekeerd.

De volgende taken kunt u niet declareren:

a. De kantinediensten op de zaterdag voor de ouders van de jeugdleden.

b. Het vervoer naar de wedstrijden

c. Het fluiten van wedstrijden op de zaterdag en zondag.

d. Zaaldiensten


 


 

Eten op de club!

Vrijdag 16 juni aanstaande kan er weer gegeten worden op de club!

Op het menu staat: Patat met Hamburger

eten op de club

Sponsoren

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
secretariaat@mhcroden.nl