Taken

Vrijwilligers
Je kunt via het declaratieformulier je vrijwilligersbijdrage declareren. De penningmeester beoordeelt samen met de vrijwilligerscommissie de declaratieformulieren. De declaratie wordt uiterlijk na 1 maand beantwoord en/of uitgekeerd.

De volgende taken kun je niet declareren:

• De kantinediensten op de zaterdag voor de ouders van de jeugdleden.
  • Het vervoer naar de wedstrijden.
  • Het fluiten van wedstrijden op de zaterdag en zondag.

Je wordt via onze site regelmatig op de hoogte gehouden van de vrijwilligerstaken.

Voorbeeld van taken die je wel kunt declareren

• coachen van een team (zaalseizoen) max. 1 coach per team
  • verrichten van zaaldiensten (totaal 12 uur)

Veld

• coachen van een team (veldseizoen) max. 1 coach per team
  • manager van een team (veldseizoen) max. 1 coach per team

Bestuurlijk

• lid van een commissie (per jaar 1x € 50)
  • bestuurslid (per jaar 1x € 100)
  • trainer, tenzij deze al betaald wordt voor het geven van trainingen (per jaar 1x € 50)
  • bijzondere taken (de penningmeester/het bestuur zal dit per ingediende declaratie beoordelen) urencriterium is minimaal 12 uur

Specifieke taken

• 3 dagdelen hulp in en om het clubhuis op een van de klusdagen (klussen, schoonmaken, onderhoud groen) (totaal 12 uur)
  • 4x koken op de kookavonden (totaal 12 uur)

Wij doen graag een beroep op je voor de volgende taken:

• Accommodatie en onderhoud
    bijvoorbeeld klussen in/om het clubhuis, velden, technische ondersteuning of materiaalbeheer
  • Administratieve taken
    bijvoorbeeld bemanning informatiebalie op zaterdag, wedstrijdsecretariaat, planning scheidsrechters, ontvangst en begeleiding nieuwe jeugdleden etc.
  • Computervaardigheden
    bijvoorbeeld inzet van uw kennis van computer hard- of software, website etc.
  • Organisatie van activiteiten en evenementen
    bijvoorbeeld organisatie en uitvoering, feesten, disco, toernooien, kampen
  • Bardiensten
    alles omtrent het draaiende houden van de kantine
  • Sponsorcommissie
    bijvoorbeeld werving van sponsoren en het onderhouden van contacten met sponsoren
  • Begeleiding van jeugdteams
    bijvoorbeeld coach van een team, ondersteuner bij trainingen (hier is geen hockeyervaring voor vereist) etc.
  • Vrijwilligers
    ondersteuning bij de uitvoering en coördinatie van het vrijwilligersbeleid
  • Zaalhockey
    ondersteuning bij de organisatie tijdens de winterperiode
  • Commissie of bestuurswerk
    Lid worden van bestuur, jeugd of jongste-jeugd commissie, evenementen-, zaalhockey-, arbitrage-, of vrijwilligerscommissie
  • 'Overige taken'
    Het kan zijn dat je taken mist, die wel belangrijk zijn en waarvoor je je graag op wilt geven. Dat kan natuurlijk.

Je kunt je opgeven voor een van deze taken door een mail te sturen naar voorzitter@mhcroden.nl. Je opgave zal zo spoedig mogelijk behandeld worden en contact met je opgenomen worden over de exacte invulling van de vrijwilligerstaak.