headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
25-9

Corona update

 
Corona maatregelen bij MHC Roden 
 

Corona besmettingen lopen ook in het Noorden op. Hierbij dus nogmaals verzoek aan spelers en toeschouwers zich aan de corona maatregelen te houden:

- Heb je klachten? blijf thuis en laat je testen
- 1,5 afstand houden voor 18+ buiten de lijnen
- was vaak je handen
- vermijd drukte
 
Nu het herfst is een advies voor de toeschouwers : neem een paraplu mee!  Schuilen in de kantine kan namelijk niet! Voor wat betreft kantine geldt verder:

- Eénrichtingsverkeer (hoofd=ingang, zij=uitgang
- Pijlen en linten markeren route van ingang naar kassa naar buiten
- Kantine is vooral afhaalpunt (bestellen, halen en betalen en buiten langs de lijn nuttigen)
- Wc’s alleen bereikbaar via achterdeur 
- Wil je echt zitten in de kantine? > Registreren vanaf 13 jaar via QR code> Eén iemand per zithoek mag bij de bar wat halen > Niet wisselen van de vaste zitplekken

Zo zorgen we met elkaar voor een veilige sportomgeving voor iedereen!

Algemeen
21-9

clubkleding: nieuw tenue? Doe mee aan de enquete!

Hallo allemaal,
 
zoals je vast weet speelt de jeugd van onze mooie hockeyclub sinds enige tijd in clubkleding gesponsord door Intersport Roden. We zijn erg blij met de uniformiteit die we hiermee als club uitstralen. Ook tav sponsoring biedt clubkleding mogelijkheden.
 
De kans doet zich nu voor nieuwe clubkleding te regelen voor de hele club. Jeugd en senioren! Op de ALV van komende maandag 28 september zullen we vanuit het bestuur (en sponsorcommissie) uitleggen hoe dit precies zit en zullen we vervolgens de ALV vragen te bepalen hoe we als club (sponsorcommissie) hiermee verder moeten gaan. We zullen de situatie en keuzes tav clubkleding voorleggen en vervolgens gaan stemmen hierover. Het is belangrijk dat de leden bij deze ALV aanwezig zijn. De ALV kan ook op afstand via Microsoft Teams gevolgd worden. zie de website en MHC Roden app voor meer info.
 
Op het moment dat we besluiten verder te gaan met clubkleding is dit een heel mooi moment om ook ons tenue te heroverwegen. Hiervoor hebben we reeds een soort ontwerpwedstrijd gehad en er zijn een aantal mooie ontwerpen ingestuurd! We hebben er 3 gekozen, die we graag aan jou voorleggen middels een korte enquete.
 
De enquete vind je hier:
https://nl.surveymonkey.com/r/2TX7KXY
 
De verkiezing is bij deze gestart en we zijn zeer benieuwd naar jouw keuze! Zoals gezegd... op de ALV meer tekst en uitleg!


met vriendelijke groet
De sponsorcommissie en het bestuur.

Algemeen
9-9

De Grote Clubactie - MHC Roden doet mee!


De Grote Clubactie - MHC Roden doet mee!
Zaterdag 19 september aanstaande start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook MHC Roden doet weer mee en het is de bedoeling om zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor aanschaf van dugouts voor bij het hoofdveld. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig
We hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Alvast bedankt voor alle inzet, aankopen en verkopen! Je steunt hiermee onze club!

De Sponsorcommissie

Direct een lot kopen?
Koop hier online je lot (vanaf 19 september):
-via link https://clubactie.nl/lot/mhc-roden/20236
-of via QR code


Meer informatie: https://clubactie.nl
Instructiefilm:https://www.clubactie.nl/instructie/.


#degroteclubactie2020; #coronaproof; #mhcroden;