MEIDEN B1 van MHC RODEN met EETZE en OOSTEROM naar de top!

RODEN - Na een grandioze voorcompetitie in de 1st klasse, alle wedstrijden werden met winst afgesloten, gaan meiden B1 van hockeyclub MHC Roden na de herfstvakantie in de topklasse hockeyen. Samen met hun enthousiaste trainers/coaches Michiel Froling en Julius Labberton wisten de meiden maar liefst 26 doelpunten te scoren in slechts 5 wedstrijden. Dit betekent dat ze na de herfstvakantie mogen aantreden in de topklasse. Om goed voor de dag te komen, hebben de meiden geregeld dat ze straks in professionele shirts op het hockeyveld staan. Ze hebben hiervoor Eetze Design en Oosterom Verlichting bereid gevonden om hun shirts te sponsoren. Beide bedrijven zijn gevestigd in Roden en vinden het een eer dat deze sportieve groep straks hun namen draagt.
Meiden B1 gaat dus samen met EETZE Design en OOSTEROM Verlichting naar de top!

Oktoberfest

Hallo lieve hockeyfans! Aanstaande zondag is het weer SuperSunday op MHC Roden! Heren 1, Dames 1 en beide veteranen teams zullen thuis strijden voor de overwinning. Daarom willen we een klein feestje organiseren met als thema Oktoberfest. De kantinecie zal een heerlijke nassi bereiden voor €3.50. Ook zal er muziek, hapjes en genoeg bier aanwezig zijn. We hopen dat alle seniorenteams, vrijwilligers en andere RodenGoden blijven hangen voor een borrel en heel veel gezelligheid! Tot zondag allemaal!

Start Funkeyhockey

Beste Funkey liefhebbers, Morgen beginnen we weer aan een leuke en sportieve ochtend vol met sportspelletjes en leren jullie de grondbeginselen van het hockey. Hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten! Om kinderen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey. Oftewel: FUN is goed, bewegen is KEY = FUNKEY De Funkeytrainingen gaan in principe altijd door. Mocht het weer tegen zitten, dan laten wij dit uiterlijk 8:30 weten op de dag zelf. Er zal dan een berichtje op zowel de website als op Facebook staan dat de Funkeytraining is afgelast. Bij geen bericht gaat Funkey dus gewoon door! Mocht je na dit berichtje denken ‘wat klinkt dit leuk, kan ik morgen nog meedoen?’ Dat kan! Funkey is een instuif voor jonge kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar oud. Dus doe sportieve kleding aan en kom langs! Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen op een gezellige ochtend! Starttijd: 9:30 Eindtijd: 10:15 met afsluitend een beker ranja in het clubhuis! Locatie: MHC Roden Tot dan!

Slapstick

slapstick 2 seizoen 2017-2018

Beste leden, ouders van leden en andere geïnteresseerden,

Graag vraagt het bestuur aandacht voor de volgende video:

De boodschap is wat ons betreft duidelijk. We hebben extra handjes nodig. Het begint nu echt te 'wringen'. Als is het maar voor 1 seizoen.

Hierbij (zie bijlage in de app) een plaatje van de vacatures die we op dit moment hebben te vullen. Let wel, er zijn zaken bij die nog geen uur per week van je tijd vragen.

We horen graag van je!

Met vriendelijke groet,