headerfoto headerfoto headerfoto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 december 2021
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit Meisjes B1 Hockeyclub De Hondsrug MB1

zondag 5 december 2021
Tijd T/U Team Tegen team
12:30 Thuis Heren 1 (Zaal) Groninger Studenten Hockey Club 'Forward' H1
Algemeen
17-11

Rabo Clubsupport

We willen iedereen die ons heeft gesteund met de Rabo Clubsupport onwijs bedanken. We hebben maar liefst 900,65 euro opgehaald en hebben hiermee van de 319 deelnemende clubs de 28ste plek behaald! Al met al een geweldige prestatie én een fijne opsteker voor de club in deze rare tijden! Het opgehaalde bedrag zal besteed worden aan het vervangen van de ballenvanger. Onze dank gaat overigens ook uit naar De Rabobank, die deze actie mogelijk heeft gemaakt.

Algemeen
15-11

Update Corona virus en hockeyen

Helaas is publiek de komende weken niet meer welkom. Maar gelukkig mag de competitie nog wel gewoon doorgaan. Er zijn wel extra maatregelen en die moeten we met z'n allen naleven. Het horeca gedeelte blijft wel open, maar het clubhuis mag alleen betreden worden met geldige CTB/QR code. Daarom het verzoek aan ouders om naast kantinedienst ook coronadienst te draaien en dus bij het betreden van het clubhuis om een geldige QR code te vragen en publiek dus weg te sturen van het complex.  De QR code kan gescand worden met de corona checkscan app (in de store te downloaden). 
Het zal er niet gezelliger op worden, maar gelukkig mogen we de competitie wel uit spelen. Teams mogen na afloop nog wel blijven voor een glaasje ranja/drankje, maar dit moet zittend op het terras of in het clubhuis met geldige QR-code. 

Tijdens de trainingen vragen we alle ouders weer om hun kids op de parkeerplaats af te zetten. Kids mogen dan zelfstandig naar het veld toe lopen. 

Vernieuwde coronamaatregelen wijzigingen  - op het complex alleen toegestaan: sporters, teambegeleiders, scheidsrechters, noodzakelijke rijouders, vrijwilligers in functie. Dus geen publiek helaas. - ingedeelde kantinedienst heeft nu ook coco-dienst (= controle geen publiek op complex en controle rijouders geldige CTB/QR code)
Voor niet-publiek en sporters op het complex:  - als je niet aan het sporten bent, hou 1,5 meter afstand - toegang clubhuis en terras voor 18 jaar en ouder alleen met geldig CTB/QR code  - horeca clubhuis sluit in elk geval om 20.00 uur

Alleen de scheidsrechters, manager en coaches mogen dus bij thuiswedstrijden mee naar het veld.  Bij uitwedstrijden zijn de rijdende ouders wel welkom om te kijken. Zij hebben dan een begeleidende rol. Wel een dringend verzoek om per team het aantal rijders te beperken tot het noodzakelijke aantal. We vragen iedereen om bij de uitclubs mee te werken met de maatregelen die ze daar genomen hebben. Clubs hebben het al moeilijk genoeg om dit allemaal te regelen. 
Ook door bovenstaande komt het koken op de club op vrijdag helaas ook te vervallen.

Voor de thuisblijvers: 
We gaan kijken of we dit weekend weer livestreams op kunnen zetten, zodat iedereen toch kan genieten van alle hockeywedstrijden. Op zondag gaat dit zeker lukken. Over zaterdag komt nog nader bericht. 

Meer informatie:  https://www.knhb.nl/nieuws/nieuwe-maatregelen-treffen-hockeysport

Algemeen
8-11

Zaalhockey 2021/2022

Beste allemaal, 

Nog 3 weken en dan gaan we de zaal alweer in. 
De competities en wedstrijdschema's moeten nog gepubliceerd worden, maar hierbij al wel vast het zaal trainingsschema per team. De teamindelingen zullen uiterlijk begin volgende week gepubliceerd worden, tenzij anders gecommuniceerd met het team. 

In de jongste jeugd blijven teams hetzelfde als op het veld. Alleen speelt de MixF1 als Mix6E2, zodat ze wel wedstrijdjes kunnen spelen tijdens de winterperiode. 
Voor de junioren kiezen we er, waar mogelijk, voor om teams op te splitsen, zodat iedereen lekker veel kan spelen in de zaal. Wij vinden zaalhockey heel belangrijk voor de ontwikkeling van de technische en tactische vaardigheden en willen daarom iedereen zoveel mogelijk laten spelen. 

In deze periode kunnen wedstrijden op zaterdag of zondag(ook voor de jeugd!) zijn. Dus hou hier rekening mee. 

In de zaal zijn de volgende dingen (naast de normale verplichtingen als bitje en scheenbeschermers) verplicht:
- zaalhockeystick (iedereen die wedstrijden speelt, moet een zaalhockeystick hebben). 
- Zaalschoenen 
- Zaalhockey - handschoen (in de zaal zit je veel met je linkerhand op de grond en hier trainen we ook veel op. Daarom is een linkerhandschoen verplicht. Zonder handschoen doet een bal op je hand heel veel pijn/kun je je hand breken.) 

Alles is bij Twin Seasons te krijgen (online of in de winkel). 

Trainingsschema:

In de zaal hebben we helaas niet, zoals op het veld, de keuze hoe laat en op welke dagen we willen trainen. We moeten het doen met de tijden die ons toegewezen worden. Zaalsporten gaan voor, dus we hebben helaas soms iets andere tijden. Maar we hebben wel de luxe dat alle teams op een normale manier in de zaal kunnen trainen. Dus daar zijn we heel blij mee. Maar we begrijpen ook dat de dagen/tijden soms niet ideaal zijn. We vragen hierin om jullie begrip en medewerking om ervoor te zorgen dat iedereen bij zijn/haar training kan zijn.

We starten in Week 48 in de zaal (dus van 29 november) en trainen tot 13 februari door in de zaal.

Maandag
Topsportcentrum Leek
17.15 - 18.30 uur - MB1/ MB12

Dinsdag
Topsportcentrum Leek
16.00-17.15 uur - MC2/MC12
17.15-18.15 uur - MC1/JC1
18.15-19.15 uur - Heren 1
19.15-20.30 uur - Heren 2

Donderdag
Topsportcentrum Leek
18.00-19.00 uur - MB2
19.00-20.00 uur - MA13/MB3
20.00-21.00 uur - Jong Dames 1/MA1
21.00-22.00 uur -  Dames 1/Dames 2

Donderdag
Sportcentrum de Hullen
16.00-17.30 uur - MD1

Vrijdag
Sportcentrum de Hullen
16.00-17.00 uur - M8E1/M8E2/J6E1
17.00-18.00 uur - Nieuwelingen/M6E1/Mix6E2

Adresgegevens Sporthallen:
Topsportcentrum Leek: De Schelp 35 in Leek
Sportcentrum de Hullen: Ceintuurbaan Zuid 6 in Roden

Algemeen
4-9

De Grote Clubactie 2021


 
De Grote Clubactie 2021 - MHC Roden doet mee!
Zaterdag 18 september aanstaande start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. En yes, dit jaar doet MHC Roden ook weer mee! Doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor het opknappen van ons mini hockeyveld. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.
Loten verkopen
Alle leden gaan loten verkopen, waarbij de jeugdleden via een verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen en kopers op afstand scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.
Extra inkomsten hard nodig
We hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en iedereen die onze club een warm hart toedraagt! We kunnen de extra inkomsten goed gebruiken. Alvast bedankt voor alle inzet, aankopen en verkopen! Je steunt hiermee onze club!
De Sponsorcommissie
 
Direct een lot kopen?
Koop hier online je lot (vanaf zaterdag 18 september):
-via link https://lot.clubactie.nl/lot/mhc-roden/20236
-of via QR code

-meer informatie: https://clubactie.nl
-instructiefilm: https://www.clubactie.nl/instructie/
#degroteclubactie2021; #coronaproof; #mhcroden; #jouwinzetisgoudwaard

 

Algemeen
5-8

Jaarplanning 2021/2022

In de bijlage is de jaarplanning voor komend seizoen te vinden. 
Daarin staan alle trainingsdagen, (mogelijke) competitiedata, andere belangrijke informatie vwb trainingen en competitie. 
Binnenkort zullen hier ook activiteiten op de club in gezet worden. 

Enkele belangrijke data voor de komende maand:

In de week van 9 augustus: publicatie trainingsschema 
voor 21 augustus: bekendmaking wedstrijdschema's door de bond
In de week van 22 augustus: Start trainingen junioren en senioren In de week van 30 augustus: Start trainingen jongste jeugd
Weekend 4/5 september: Openingsdag voor de (jongste) jeugd(zaterdag) en senioren(zondag). Alle teams spelen wedstrijden. 
Weekend van 11/12 september: Start competitie


Algemeen
22-3

Wil jij meedoen met een proeftraining?

Je kunt bij MHC Roden gratis kennismaken met hockey. 
Een stick kun je lenen van de hockeyclub en je kunt 3x kostenloos meedoen. 

Wil jij een keer mee doen? Dan kun je voor meer informatie mailen naar:

Coördinatoren:
5-11 jarigen: Petra Wijtvliet en Janneke Duijser ([email protected])
12-15 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
15-18 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
18 jaar en ouder? ([email protected])