headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
23-6

Teamleden gezocht FAMILIEDAG 2022

Komende zaterdag is de familiedag op MHC Roden. Een gezellige hockeydag voor jong en oud. Er doen 18 teams mee, dus het zal een gezellige boel worden. 

Helaas zijn er binnen een aantal ploegen coronagevallen en zoeken zij daarom aanvulling voor hun team. Heb jij je niet ingeschreven en wil je toch mee doen? 

Neem dan snel contact op Jantine Meijer 06 40800541 en dan zal zij je vertellen waar je mee kan doen. Hockeyervaring is geen vereiste. 

Hopelijk tot zaterdag!

Algemeen
20-6

RodenGodenCup 2022

Zoals elk jaar eindigen we het seizoen met de RodenGodenCup. Een onderling toernooi op de club. Leden/oud-leden/ouders/broers/zussen/opa's/oma's/vriendjes/vriendinnetjes, iedereen kan en mag mee doen. 
Het seizoen is natuurlijk ten einde, maar degenen die graag nog wel willen hockeyen de komende periode kunnen dus mee doen met de RodenGodenCup en zo kun je toch nog in een competitievorm lekker hockeyen. 
Op 3 dagen zal er gespeeld worden. Vanwege de familiedag op zaterdag 25 juni, hebben we besloten om 24 juni niet door te laten gaan.  Daarom:
Woensdag 29 juni, woensdag 6 juli en vrijdag 8 juli zullen er onderlinge wedstrijdjes gespeeld worden in gemixte teams. Je kunt je opgeven in teams van maximaal 8 en vervolgens hoor je uiterlijk 2 dagen van te voren hoe het wedstrijdschema is. Opgeven kan tot uiterlijk zondag 26 juni 18.00 uur. 
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven! LET OP: Bitje en scheenbeschermers zijn VERPLICHT.
Heb je geen team, maar wil je toch meedoen? Je kunt je opgeven als individu, maar ook als tweetal of drietal(zodat je sowieso bij een broer/zus/vriendje/vriendinnetje in het team zit). De teams zullen daarna gemixed worden door ons, maar je komt als opgegeven groepje wel bij elkaar.  De gemixte teams bestaan uit maximaal 9 personen. 
We spelen wedstrijdjes op kwartvelden 6 vs 6. 
Op alle dagen zijn dit de speeltijden:
15.30-16.30:  Jongste jeugd onder 10
17.00-18.15: Jeugd onder 14
18.30-20.30:  14 jaar en ouder. 
*We maken hierin poules op basis van leeftijd, zodat JC1 niet tegen Heren 1 hoeft te spelen. 
Geef hieronder op wanneer je er wel en niet bent. We proberen de teams zo in te delen, dat er altijd voldoende deelnemers zijn. 
Opgeven kan tot uiterlijk zondag 26 juni 18.00 uur.  Daarna sluit de aanmelding. 
Opgeven kan via deze link: https://forms.gle/rm7UBANa8g4G8odw9

Algemeen
23-5

Dames 30+ zoekt teamgenoten!

Hockeysters gezocht Dames 30A van MHC Roden is op zoek naar 30+ dames ter aanvulling van ons gezellige team. Heb jij ooit gehockeyd en lijkt het je leuk je stick weer op te pakken dan ben je bij ons zeer welkom! Wij zijn een leuk team van gezellige en fanatieke dames. Verschillende hockey achtergronden zijn in ons team vertegenwoordigd; van een aantal oud-dames 1 speelsters tot een aantal dames die op latere leeftijd zijn begonnen met hockey. Zo divers als de ervaring zo divers is ook de leeftijd; de jongste is 27 en de oudste 62 jaar. Wij spelen op zondag (m.u.v. de vakanties en in de wintermaanden) in de 30+ competitie in de regio Groningen/Friesland/Drenthe. Wij vinden het nog steeds geweldig om met elkaar te hockeyen en daarnaast doen we ook andere gezellige dingen samen. Van een gezellig etentje tot een jaarlijks ski tripje. Een hoop gezelligheid valt jou ten deel als je je bij ons aansluit! Lijkt het je leuk om weer te gaan hockeyen neem dan contact op met Anoek per mail: [email protected] of stuur een berichtje naar 06-18819324. Een gedeeld of gedeeltelijk lidmaatschap behoort ook tot de mogelijkheden. Dus als je niet elk weekend wilt, maar wel regelmatig zijn er ook mogelijkheden! Heb je nog nooit eerder gehockeyd en zou je het graag eens willen proberen? Je kunt op maandagavond 3x gratis meedoen met trimhockey om te kijken of het iets voor je is.

Algemeen
9-3

Opzeggen

We willen natuurlijk heel graag dat je lid blijft van onze club! Maar we begrijpen ook dat er soms redenen zijn waarom je wilt of moet opzeggen.  Als je je lidmaatschap wilt beëindigen dan moet je ons dat vóór 1 juni 2022 schriftelijk laten weten via [email protected] We vinden het ook fijn om een reden te weten, dus het verzoek is om dit bij de opzegging te vermelden. Na 1 juni ben je contributie plichtig voor het volgende seizoen. 

Algemeen
5-8

Jaarplanning 2021/2022

In de bijlage is de jaarplanning voor komend seizoen te vinden. 
Daarin staan alle trainingsdagen, (mogelijke) competitiedata, andere belangrijke informatie vwb trainingen en competitie. 
Binnenkort zullen hier ook activiteiten op de club in gezet worden. 

Enkele belangrijke data voor de komende maand:

In de week van 9 augustus: publicatie trainingsschema 
voor 21 augustus: bekendmaking wedstrijdschema's door de bond
In de week van 22 augustus: Start trainingen junioren en senioren In de week van 30 augustus: Start trainingen jongste jeugd
Weekend 4/5 september: Openingsdag voor de (jongste) jeugd(zaterdag) en senioren(zondag). Alle teams spelen wedstrijden. 
Weekend van 11/12 september: Start competitie


Algemeen
22-3

Wil jij meedoen met een proeftraining?

Je kunt bij MHC Roden gratis kennismaken met hockey. 
Een stick kun je lenen van de hockeyclub en je kunt 3x kostenloos meedoen. 

Wil jij een keer mee doen? Dan kun je voor meer informatie mailen naar:

Coördinatoren:
5-11 jarigen: Petra Wijtvliet en Janneke Duijser ([email protected])
12-15 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
15-18 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
18 jaar en ouder? ([email protected])