headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
15-1

Alle trainingen vrijdag 15-1 na 17.00 uur afgelast!

Helaas vriest het veld nu snel op en daarom zijn alle trainingen na 17.00 uur helaas afgelast! 

Algemeen
8-1

Werkzaamheden op de club

De gemeente is bezig om de wal tussen beide velden te verwijderen en dit vlak te maken, zodat het makkelijker gemaaid kan worden. Hierdoor is het op dit moment een modderige bende tussen beide velden. 
Wij willen iedereen vragen om via de weg naar het waterveld te lopen en niet door de wal heen te lopen. Omdat de aarde dan over het veld heen gelopen gaat worden, zal ons veld dan snel slechter worden. Dat willen we natuurlijk kostte wat het kost voorkomen.  

Verzoek aan de ouders/verzorgers van de jongere jeugd om dit thuis alvast te bespreken. De trainers zullen er ook op toe zien. 

Dus: velden betreden via de normale ingang van de velden en niet door over de wal heen te lopen en over het hek te klimmen. 

Algemeen
16-12

Update Corona virus en hockeyen

Gezien de nieuwe coronamaatregelen zijn vanaf 15 december 2020 de volgende (aanvullende) regels op MHC Roden van kracht:

 
De seniorenteams mogen alleen buiten trainen in 2-tallen op 1,5 meter van elkaar.

De zaaltrainingen voor de jongste jeugd zullen tot 19 januari 2021 komen te vervallen. In plaats daarvan zal na de kerstvakantie, dus in de week van 4 januari, op het veld weer 2 keer in de week op het veld getraind worden. De dag en tijd waarop de teams trainen staan al in de app. Na 19 januari gaat het zaalschema (hopelijk) weer in. Als je vragen hebt, stel ze aan de teammanager.

Voor de oudere jeugd verandert er niets. Zij trainden al op het veld en blijven dat volgens het huidig trainingsschema doen. Wanneer dat anders is, dan zal het team daarover door de trainer/coach/manager worden geïnformeerd.

In de kerstvakantie van 19 december tot en met 3 januari 2021 zijn er geen trainingen, tenzij je anders hoort van je trainer. LET OP: het veld moet van te voren gereserveerd worden! Buiten de trainingstijden is het complex gewoon geopend voor de jeugd/senioren om te hockeyen! Dus je kunt gewoon met vrienden/vriendinnen/broers/zussen/ouders afspreken om een balletje te slaan. Hou je wel aan de coronaregels! Voetballen mag niet. De politie kan je dan wegsturen! Na de kerstvakantie starten de trainingen weer volgens bovenstaande regels.  Dit zijn aanvullingen op de al bestaande coronaregels op de club. Voor het overige blijven alle Coronaregels(geen ouders op het complex, clubhuis is dicht etc.) gewoon van kracht. 

Algemeen
11-12

Trainingen winterperiode en waterveld

Beste allemaal,

Wij hebben op onze club de ongelofelijke luxe van een waterveld. Om het waterveld nat te kunnen bespelen, zijn er sproeiers nodig. In de wintermaanden worden de sproeiers altijd afgesloten, zodat de leidingen niet bevriezen.
Normaal gesproken zitten we nu in de zaal en is dit geen enkel probleem. Helaas zitten we nu, vanwege corona, in de situatie dat we buiten doortrainen. Ons waterveld kan helaas niet droog bespeeld worden. Dit is slecht voor het veld en we willen ons veld natuurlijk niet beschadigen. Mocht het dus in de komende periode voorkomen dat het waterveld helemaal droog is, dan kan het sporadisch voorkomen dat een training niet door kan gaan. We proberen in dat geval zoveel mogelijk teams op het zandveld te laten trainen, maar dit lukt helaas niet altijd. 

We vragen om jullie begrip als een training hierdoor soms afgelast moet worden. 

Mochten er vragen zijn, dan horen we het graag!


Algemeen
28-10

Vacatures

Wie helpt Arjen?


Met het vertrek van Sander bestaat het huidige bestuur alleen nog uit penningmeester Arjen Reinsma. Naast een nieuwe voorzitter heeft de vereniging ook al jaren geen secretaris. Hieronder een beschrijving van het profiel en de taken van voorzitter en secretaris. De taken zijn zeker nog flexibel in te vullen. Er zijn zoveel ideeën en plannen om de vereniging nog mooier en professioneler te laten zijn, maar hiervoor zijn wel meer vrijwilligers nodig.

Wil je wel wat doen voor de vereniging, maar denk je niet meteen aan een bestuursfunctie? Laat het dan ook zeker weten op [email protected] Het bestuur/Arjen heeft op dit moment echt behoefte aan mensen die hem willen helpen met communicatiewerkzaamheden en ondersteuning van de kantinecommissie.Vacature beschrijvingenVoorzitter

Taken
- Treedt namens het bestuur en MHC Roden naar buiten
- Voorzitten bestuurs- en ledenvergaderingen
- Stimuleert een goede en fijne samenwerking binnen de vereniging
- Bepaalt samen met de andere bestuurders het beleid binnen de vereniging
- Aanspreekpunt voor de kantinecommissie

Profiel van de voorzitter (m/v)
- Heeft bij voorkeur bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring
- Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- Heeft het vermogen om mensen en partijen te verbinden
- Is besluitvaardig en doortastend
- Beschikt over inlevingsvermogen (sporters, vrijwilligers, coaches, trainers, ouders e.d.)
- Heeft het vermogen te delegeren
- Is geïnteresseerd in het reilen en zeilen van de gehele vereniging
- Een MHC Roden verleden is een pré.


Secretaris

Taken
-Beheert de mailbox van de vereniging
-Onderhoudt contacten met de Hockeybond
-Signaleert problemen en draagt oplossingen aan
-Coördineert en initieert de communicatie en PR zaken van de club
-Zorgt voor regelmatige verspreiding van de nieuwsbrief Slapstick.

Profiel van de secretaris (m/v)
·Goede communicatieve- en schrijfvaardigheden;
·Ervaring met social media;
·Beschikt over inlevingsvermogen (sporters, vrijwilligers, coaches, trainers, ouders e.d.)
·Heeft het vermogen te delegeren

Algemeen
13-7

Trainingsschema 2020/2021 + Jaarplanning

Vanaf vandaag is het (VOORLOPIGE) trainingsschema voor volgend seizoen te vinden in de MHC app of via de website (selecteer week 35/36/37 om het schema te zien): https://www.mhcroden.nl/site/Default.asp?option=960&l=2&menu=2

Het seizoen start in de week van 24 augustus voor iedereen(sommige teams starten al eerder, dit horen ze van hun trainer/coach).

Op 29 augustus is er een openingstoernooi op de club voor ALLE teams. De wedstrijden en tijden komen deze week in de app te staan. Meer informatie krijg je via je coach/manager. 

In de bijlage is ook de jaarplanning te vinden voor komend seizoen. Zo weet iedereen wanneer hij/zij (zaal)wedstrijden heeft en wanneer er reserveweekenden gepland zijn(mochten er wedstrijden niet door gaan, dan zullen deze op deze weekenden ingehaald worden). 

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je mailen naar [email protected]

Wij wensen iedereen een goede vakantie!