headerfoto headerfoto headerfoto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 18 maart 2018
Tijd T/U Team Tegen team
10:30 Thuis HA HHC Quick Stick HB
Algemeen
14-3

Trimhockey

Op maandagavond is er trimhockey voor beginners en gevorderden. Ouders van (jongste) jeugdleden die zelf eens willen ervaren waarom hun kinderen het hockey zo leuk vinden kunnen trimhockeyen.
Op een leuke manier de eerste hockeybeginselen, ieder op zijn/haar niveau, leren én lekker sporten in de buitenlucht. Wil je eens meedoen kom gerust eens langs. De vereniging heeft sticks te leen.
Heb je vroeger gehockeyd en wil je dit weer oppakken, maar je wilt geen competitieverplichtingen ook dan is trimhockey iets voor jou! We trainen elke maandag van 20.30-22.00 uur.

Interesse? Neem contact op met Edwin Prak ([email protected])

Algemeen
14-3

Clubkampioenschappen Shoot-outs

Op zondag 8 april houden we de clubkampioenschappen Shoot-outs. 
Iedereen tot 17 jaar kan zich opgeven voor de clubkampioenschappen.  Deelnemers mogen op de finaledag(24 juni) nog geen 17 jaar zijn!
Per club worden 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster voor het districtskampioenschap geplaatst op 6 mei in Zwolle. Win je daar, dan ga je door naar het NK shoot-outs. De Landelijke Finale is op 24 juni bij Zwart-Wit in Breda en is een side-event van de Champions Trophy.
De clubkampioenschappen zijn op zondag 8 april. Tijden worden(afhankelijk van het aantal aanmeldingen) later bekend gemaakt. 

Geef je hier op voor de clubkampioenschappen:
https://goo.gl/forms/iZPxWdXdU7njxwlh2

Algemeen
14-3

Paastoernooi

Hallo allemaal,
Traditiegetrouw is er op 2e PAASDAG (maandag 2 april) weer een ouder- kind toernooi bij MHC Roden!
We beginnen om 10.00 uur eerst met eieren zoeken (per team, incl. broertjes en/of zusjes).
Wie vindt het GOUDEN ei?
Voor wie: F-jeugd en E-leeftijd jeugd en natuurlijk hun broertjes en/of zusjes.
Kosten: 1,00 euro per kind.
Opgeven graag via je coach!
Na de ranja met iets lekkers gaat de jeugd tegen hun ouders hockeyen... 🏑 Heb je, als ouder geen hockeystick? Geen excuus! Bij de club staan voldoende sticks om even te gebruiken! Sportschoenen aan is handig 😉
WIE verslaat WIE? 😃
Hopelijk tot dan!
Groetjes,
De Activiteiten Commissie

Algemeen
13-3

GEZOCHT!!

!!!Gezocht!!!

Oude hockeysticks
Wie heeft nog een hockeystick liggen die niet meer gebruikt wordt, maar nog zeker goed genoeg is voor een tweede ronde? Deze 2de hands sticks zouden we heel graag willen ontvangen. Deze sticks worden gebruikt om o.a. clinics of kleine projecten te ondersteunen in materiaal. Alle maten zijn van harte welkom. Je kan ze aan een van de trainers op de club geven. 
WC rolletjes
Voor nieuwe leden zijn we op zoek naar WC-rolletjes om het dribbelen goed te kunnen oefenen. Heb jij een zak liggen? Breng hem naar de club en zet hem achter de bar of geef hem aan Tim Kühr.

Hockeyballen
Het is oud nieuws, maar hockeyballen verdwijnen op de een of andere manier. Zo zijn we dit seizoen alweer honderden ballen kwijt geraakt. Heb jij nog ballen of andere materialen thuis? Breng ze naar de club. Zet ze achter de bar of geef ze aan een van de trainers!

Vragen? Neem contact op met de hoofdtrainer: [email protected]

Alvast dank!

Algemeen
12-3

100 vrijwilligers klussen voor MHC Roden tijdens NL Doet!

Wat begon als een idee aan de keukentafel bij Marjolein en Mathijs Oudega is uitgemond in een groot succes. Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart zijn er op de hockeyclub MHC Roden zo’n 100 vrijwilligers samen aan het werk geweest. Er gingen veel teams gezellig met elkaar aan de slag en ook veel ouders zijn actief bezig geweest. De sfeer was uitstekend! Met een hogedrukspuit zijn alle kleedkamers weer fris gespoten. Het clubhuis is opnieuw geverfd, dankzij de gesponsorde verf van Glascentrale Roden. Ook de entree is mooi gepimpt. En het terrein is goed onderhouden. Het harde werken heeft gezorgd voor veel energie en initiatieven om verder aan de gang te gaan met verduurzaming van het complex. Wellicht kan er worden samengewerkt met andere organisaties om zo het terrein optimaal te benutten. Positieve ideeën die verder worden uitgewerkt. De kantinecommissie heeft goed voor de harde werkers gezorgd; cake's, muffins, soep, broodjes gezond, broodjes knakworst en afsluitend een gezellige borrel. Diverse leden hebben aangegeven ook buiten NL Doet hier een structureel vervolg aan te willen geven, dat is nog wel hard nodig. Er is veel te doen en vele handen maken licht werk. Zodat het clubhuis weer de goede uitstraling heeft die past bij een gezellige en sportieve sportvereniging als MHC Roden. Wij willen graag in het bijzonder de initiatiefnemers Familie Oudega bedanken. En vooral ook speciale dank aan alle vrijwilligers; leden, ouders, familieleden en sponsors. Samen maken we een mooie club!

Meer fotos:  https://www.mhcroden.nl/site/default.asp?Option=60&acID=2&aID=6532008165204406945