Uitslag enquete MHC Roden Logo!

Hallo allemaal,

Tot en met gister kon de enquete voor een eventueel nieuw MHC Roden logo worden ingevuld. Vandaag de uitslag!..

Tromgeroffel.... Met behoorlijk groot verschil heeft gewonnen.... Logo 1!!
De top 3:
nr 1: Logo 1 kreeg 93 stemmen (=74.4% van de stemmen)
nr 2: Logo 8 (ons huidige logo) kreeg 12 stemmen (=9,6%)
nr 3: Logo 2 en 7 beide 6 stemmen (4,8%)

Alle inzenders bedankt voor de mooie ontwerpen! Aan onze winnaar (van Logo 1) Rutger Hoogenberg: eewige roem komt jou toe!

met vriendelijke groet
sponsorcommissie en bestuur

Stem op MHC Roden in je Rabobank App

Met Dank aan de RaboBank!
De Rabo ClubSupport actie is weer begonnen! Heb jij, of hebben paps en mams een rekening bij de Rabobank? Stem dan op MHC Roden! Dit kan super makkelijk via Online Bankieren of de Rabo App. Hoe meer stemmen worden uitgebracht op ons cluppie, hoe hoger de bijdrage die we ontvangen!
Je kan stemmen t/m 25 oktober, maar doe het nu alvast! Binnen 1 minuut gepiept!
Alvast super bedankt!

Corona update

Corona maatregelen bij MHC Roden

Corona besmettingen lopen ook in het Noorden op. Hierbij dus nogmaals verzoek aan spelers en toeschouwers zich aan de corona maatregelen te houden:

- Heb je klachten? blijf thuis en laat je testen
- 1,5 afstand houden voor 18+ buiten de lijnen
- was vaak je handen
- vermijd drukte

Nu het herfst is een advies voor de toeschouwers : neem een paraplu mee!  Schuilen in de kantine kan namelijk niet! Voor wat betreft kantine geldt verder:

- Eénrichtingsverkeer (hoofd=ingang, zij=uitgang
- Pijlen en linten markeren route van ingang naar kassa naar buiten
- Kantine is vooral afhaalpunt (bestellen, halen en betalen en buiten langs de lijn nuttigen)
- Wc’s alleen bereikbaar via achterdeur
- Wil je echt zitten in de kantine? > Registreren vanaf 13 jaar via QR code> Eén iemand per zithoek mag bij de bar wat halen > Niet wisselen van de vaste zitplekken

Zo zorgen we met elkaar voor een veilige sportomgeving voor iedereen!

Trainingsschema 2020/2021 + Jaarplanning

Vanaf vandaag is het (VOORLOPIGE) trainingsschema voor volgend seizoen te vinden in de MHC app of via de website (selecteer week 35/36/37 om het schema te zien): https://www.mhcroden.nl/site/Default.asp?option=960&l=2&menu=2

Het seizoen start in de week van 24 augustus voor iedereen(sommige teams starten al eerder, dit horen ze van hun trainer/coach).

Op 29 augustus is er een openingstoernooi op de club voor ALLE teams. De wedstrijden en tijden komen deze week in de app te staan. Meer informatie krijg je via je coach/manager.

In de bijlage is ook de jaarplanning te vinden voor komend seizoen. Zo weet iedereen wanneer hij/zij (zaal)wedstrijden heeft en wanneer er reserveweekenden gepland zijn(mochten er wedstrijden niet door gaan, dan zullen deze op deze weekenden ingehaald worden).

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je mailen naar [email protected]

Wij wensen iedereen een goede vakantie!

De Grote Clubactie - MHC Roden doet mee!

Zaterdag 19 september aanstaande start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook MHC Roden doet weer mee en het is de bedoeling om zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor aanschaf van dugouts voor bij het hoofdveld. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig
We hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Alvast bedankt voor alle inzet, aankopen en verkopen! Je steunt hiermee onze club!

De Sponsorcommissie

Direct een lot kopen?
Koop hier online je lot (vanaf 19 september):
-via link https://clubactie.nl/lot/mhc-roden/20236
-of via QR code