headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
15-4

Livestreams MHC Roden

Volg dit weekend de wedstrijden op MHC Roden op Youtube (Url: https://www.youtube.com/results?search_query=MHC+Roden).
Voor zondag 18 april 2021 staan de volgende livestreams gepland:
11.00: Dames 1 vs Heren 2
Url: https://youtu.be/ypRtOg2pKok

Algemeen
22-3

Wil jij meedoen met een proeftraining?

Je kunt bij MHC Roden gratis kennismaken met hockey. 
Een stick kun je lenen van de hockeyclub en je kunt 3x kostenloos meedoen. 

Wil jij een keer mee doen? Dan kun je voor meer informatie mailen naar:

Coördinatoren:
5-11 jarigen: Petra Wijtvliet en Janneke Duijser ([email protected])
12-15 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
15-18 jarigen: Sandra de Wit ([email protected])
18 jaar en ouder? ([email protected])

Algemeen
13-4

Stem nu op Roden voor een nieuw roze hockeyveld!

Het is jullie vast niet ontgaan, maar het bedrijf Hockeywerkt verloot een roze hockeyveld. 

Hoe kunnen we winnen? Stem even via onderstaande link op Roden (gebruik alle emailadressen die je hebt). Kost nog geen minuut. De winnaar zal bepaald worden op basis van het percentage stemmen tov het aantal leden van de clubs. Dus we hebben ook een kans tegen de grote clubs! Kortom: trommel al je kennissen/vrienden/familie op en STEMMEN DUS!

Hoe ontzettend vet zou het zijn als ons cluppie het eerste roze hockeyveld van Nederland krijgt! Wil jij deze prachtplaatjes realiseren? Vul dan de petitie van @hockeywerkt in, #linkinbio, en kies voor ‘Roden’. Vergeet niet familie en vrienden aan de mouw te trekken, zodat zij ook stemmen!
https://www.hockeywerkt.nl/petitie-roze-hockeyveld/Algemeen
29-3

Vrije dagen en vakantiesHierbij een overzicht van de komende vrije dagen/vakanties. Er zijn dan geen trainingen, tenzij anders afgesproken met je trainer. 
Vrijdag 2 april tm maandag 5 april Zaterdag 24 april tm zondag 9 mei Donderdag 13 en vrijdag 14 mei Maandag 24 mei
We trainen door tot de zomervakantie (half juli). 
Na de paasbreak zullen we een onderlinge laddercompetitie gaan spelen met alle teams tot 26 jaar. Invulling en meer info volgt komende week via de managers. Voor in de agenda’s:  Deze laddercompetitie zal gehouden worden op:  10 april, 17 april, 15 mei, 23 mei, 30 mei. 
Mocht er iets meer duidelijk zijn over een eventuele competitie of mogelijkheden om tegen andere clubs te spelen, dan zullen we jullie zsm hierover informeren.  

Algemeen
11-3

Uitschrijven

Seizoen 2020-2021 is door de coronacrisis helaas niet gelopen zoals gehoopt, maar vol goede moed kijken wij nu richting komend seizoen. De voorbereidingen voor zowel het nieuwe seizoen, als acties en alternatieve hockeyactiviteiten voor de komende periode zijn in volle gang. Voor onze leden is nu de periode aangebroken om te beslissen of zij ook komend seizoen weer bij MHC Roden blijven hockeyen. Wij zetten in ieder geval alles op alles om er weer een prachtig nieuw seizoen van te maken en hopen dat iedereen volgend seizoen bij ons blijft hockeyen. Dat iedereen weer gezellig kan blijven eten op de vrijdagavond en dat we er weer een normaal hockeyseizoen van kunnen maken. Omdat de seizoensopstart 2021-2022 naar alle waarschijnlijkheid net als andere jaren zal verlopen, blijft de reguliere opzegtermijn gelden. Dit betekent dat als leden hun lidmaatschap willen opzeggen, dit mogelijk is tot en met 31 mei. Bij afmelding na 1 juni worden contributiekosten in rekening gebracht. 

Algemeen
13-7

Trainingsschema 2020/2021 + Jaarplanning

Vanaf vandaag is het (VOORLOPIGE) trainingsschema voor volgend seizoen te vinden in de MHC app of via de website (selecteer week 35/36/37 om het schema te zien): https://www.mhcroden.nl/site/Default.asp?option=960&l=2&menu=2

Het seizoen start in de week van 24 augustus voor iedereen(sommige teams starten al eerder, dit horen ze van hun trainer/coach).

Op 29 augustus is er een openingstoernooi op de club voor ALLE teams. De wedstrijden en tijden komen deze week in de app te staan. Meer informatie krijg je via je coach/manager. 

In de bijlage is ook de jaarplanning te vinden voor komend seizoen. Zo weet iedereen wanneer hij/zij (zaal)wedstrijden heeft en wanneer er reserveweekenden gepland zijn(mochten er wedstrijden niet door gaan, dan zullen deze op deze weekenden ingehaald worden). 

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je mailen naar [email protected]

Wij wensen iedereen een goede vakantie!