headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
22-3

Wil jij meedoen met een proeftraining?

Je kunt bij MHC Roden gratis kennismaken met hockey. 
Een stick kun je lenen van de hockeyclub en je kunt 3x kostenloos meedoen. 

Wil jij een keer mee doen? Dan kun je voor meer informatie mailen naar:

Coördinatoren:
5-11 jarigen: Petra Wijtvliet en Janneke Duijser ([email protected])
12-15 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
15-18 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
18 jaar en ouder? ([email protected])

Algemeen
21-4

Update Corona maatregelen en hockeyen

Voor de sport helaas weinig versoepelingen. Maar voor het trainingsschema is er wel 1 hele belangrijke versoepeling. 

De avondklok gaat eraf! Alle teams vanaf de C-jeugd gaan dus na de meivakantie weer 2x 1,5 uur per week trainen.  Het schema staat voor de 3 weken na de meivakantie in Lisa. 
Hierbij een overzicht van de komende vrije dagen/vakanties. Er zijn dan geen trainingen en er is dus geen veld voor de teams gereserveerd. Als je team wel wil trainen, neem even contact op met de trainer. Dan kan er gewoon getraind worden. Velden kunnen natuurlijk gewoon gereserveerd worden en dan zetten we het in het schema. 
Vrijdag 2 april tm maandag 5 april Zaterdag 24 april tm 9 mei Donderdag 13 en vrijdag 14 mei Maandag 24 mei
We trainen door tot de zomervakantie (half juli). 
Na de meivakantie zullen we doorgaan met de onderlinge laddercompetitie met alle teams tot 26 jaar.   Deze laddercompetitie zal nog worden gehouden worden op:  15 mei, 23 mei, 30 mei. 
Mocht er iets meer duidelijk zijn over een eventuele competitie of mogelijkheden om tegen andere clubs te spelen, dan zullen we jullie hier zo snel mogelijk over informeren. Komende vrijdag komt de KNHB met meer duidelijkheid over de competitie. Dan weten we dus hopelijk iets meer. Mocht er vanaf 11 mei meer mogelijk zijn (bijvoorbeeld oefenwedstrijden tegen andere clubs), dan gaan we dat natuurlijk meteen regelen en vervalt de laddercompetitie. 
Iedereen snakt naar nieuwe tegenstanders. 


Algemeen
29-3

Vrije dagen en vakantiesHierbij een overzicht van de komende vrije dagen/vakanties. Er zijn dan geen trainingen, tenzij anders afgesproken met je trainer. 
Vrijdag 2 april tm maandag 5 april Zaterdag 24 april tm zondag 9 mei Donderdag 13 en vrijdag 14 mei Maandag 24 mei
We trainen door tot de zomervakantie (half juli). 
Na de paasbreak zullen we een onderlinge laddercompetitie gaan spelen met alle teams tot 26 jaar. Invulling en meer info volgt komende week via de managers. Voor in de agenda’s:  Deze laddercompetitie zal gehouden worden op:  10 april, 17 april, 15 mei, 23 mei, 30 mei. 
Mocht er iets meer duidelijk zijn over een eventuele competitie of mogelijkheden om tegen andere clubs te spelen, dan zullen we jullie zsm hierover informeren.  

Algemeen
11-3

Uitschrijven

Seizoen 2020-2021 is door de coronacrisis helaas niet gelopen zoals gehoopt, maar vol goede moed kijken wij nu richting komend seizoen. De voorbereidingen voor zowel het nieuwe seizoen, als acties en alternatieve hockeyactiviteiten voor de komende periode zijn in volle gang. Voor onze leden is nu de periode aangebroken om te beslissen of zij ook komend seizoen weer bij MHC Roden blijven hockeyen. Wij zetten in ieder geval alles op alles om er weer een prachtig nieuw seizoen van te maken en hopen dat iedereen volgend seizoen bij ons blijft hockeyen. Dat iedereen weer gezellig kan blijven eten op de vrijdagavond en dat we er weer een normaal hockeyseizoen van kunnen maken. Omdat de seizoensopstart 2021-2022 naar alle waarschijnlijkheid net als andere jaren zal verlopen, blijft de reguliere opzegtermijn gelden. Dit betekent dat als leden hun lidmaatschap willen opzeggen, dit mogelijk is tot en met 31 mei. Bij afmelding na 1 juni worden contributiekosten in rekening gebracht. 

Algemeen
13-7

Trainingsschema 2020/2021 + Jaarplanning

Vanaf vandaag is het (VOORLOPIGE) trainingsschema voor volgend seizoen te vinden in de MHC app of via de website (selecteer week 35/36/37 om het schema te zien): https://www.mhcroden.nl/site/Default.asp?option=960&l=2&menu=2

Het seizoen start in de week van 24 augustus voor iedereen(sommige teams starten al eerder, dit horen ze van hun trainer/coach).

Op 29 augustus is er een openingstoernooi op de club voor ALLE teams. De wedstrijden en tijden komen deze week in de app te staan. Meer informatie krijg je via je coach/manager. 

In de bijlage is ook de jaarplanning te vinden voor komend seizoen. Zo weet iedereen wanneer hij/zij (zaal)wedstrijden heeft en wanneer er reserveweekenden gepland zijn(mochten er wedstrijden niet door gaan, dan zullen deze op deze weekenden ingehaald worden). 

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je mailen naar [email protected]

Wij wensen iedereen een goede vakantie!