headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
24-5

De 30+ mannen van MHC Roden zijn op zoek naar enthousiaste teamleden

Roden – De 30+ mannen van MHC Roden zijn op zoek naar enthousiaste teamleden om ook volgend seizoen mee te hockeyen. We trainen 1 x in de week ‘s avonds en spelen op Zondag in Roden of in de regio. Het team is gevarieerd, competitief maar bovenal sportief. Uiteraard is er na de wedstrijd tijd voor gezellige 3ehelft met een hapje en een drankje en ook een jaarlijks teamuitje ontbreekt niet. Eerst alleen aspirantlid worden kan uiteraard ook. Dus ben je 30+ en heb je zin om (weer) te komen hockeyen? Mail dan naar [email protected] of [email protected]

Algemeen
14-5

Het Dames 30+ team van MHC Roden is op zoek naar enthousiaste teamleden

Het Dames 30+ team van MHC Roden is op zoek naar enthousiaste teamleden
Wij zijn een leuk, gezellig en sportief team.
We trainen op de woensdagavond en op zondag (m.u.v. Alle vakanties en de winter) spelen we een wedstrijd. Na de wedstrijd hebben we altijd een gezellige nazit met een hapje en een drankje. Een teamuitje mag ook niet ontbreken
Omdat we volgend seizoen ook willen blijven hockeyen zoeken we nieuwe teamleden. Te beginnen als trainingslid is ook een optie.
Ben jij 30+ en heb je (weer) zin om te hockeyen neem dan contact op met Annette van Luijk via [email protected]

Algemeen
11-5

Over 50 dagen is het groot feest!!

Beste hockeyers, leden, ouders en andere MHC Roden vrienden,
Over 50 dagen viert MHC Roden zijn 50 jarig bestaan. Op 30 juni 2018 wordt dit heugelijke feit gevierd.
We hebben de hele dag volledig in het teken staan van de leden, ouders en oud-leden van de hockeyclub. We willen daarom iedereen uitnodigen om erbij te zijn. Alle huidige leden, alle ouders van leden en alle oud-leden zijn van harte welkom om dit feest mee te maken. Het dagprogramma en een inschrijfformulier staan op de speciale MHC Roden Lustrum website: www.mhcroden50jaar.nl en daarop is nog meer informatie te vinden.
We vinden het geweldig om te zien dat er inmiddels meer dan 200 aanmeldingen zijn. Daar gaan de komende periode natuurlijk nog veel enthousiastelingen bij komen en we denken dan ook dat het een geweldige leuke dag zal zijn om eens bij te praten met je (oud-)teamgenoten.
Er zullen onder andere oud-teams spelen tegen elkaar, er zullen spelletjes zijn voor kinderen en allerlei activiteiten. Een heerlijk Afrikaanse stijl diner volgt met prachtige lekkernijen. In de avond een groot feest met live band om met elkaar te vieren wat een prachtige hockeyclub MHC Roden is.
We nodigen iedereen uit om zich aan te melden via de lustrum site www.mhcroden50jaar.nl en om dit bericht te delen met anderen binnen de vereniging.
Tot slot willen we ook heeeeeeeel graag dat we geholpen worden door een groep vrijwilligers. We hebben die dag (en vrijdag 29 juni) vele handen nodig om alles geweldig te laten verlopen. Dus wil je helpen aarzel dan niet en stuur een email naar ons toe. We hebben totaal circa 40 mensen nodig die ons willen helpen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan opzetten tenten, tafels, stoelen / barbezetting / klaar zetten avondeten / schoonmaak keuken en wc / munten / allround hulp / serveren en opruimen op zondag 31 juni. Vele handen maken licht werk, dus we hopen dat we op jullie kunnen rekenen.
Tot 30 juni allemaal!
De lustrumcommissie Ies, Marleen, Bob, Margot, Uulco en Rein
[email protected]

Algemeen
25-4

RodenGodenCup 2018

Zoals elk jaar eindigen we het seizoen met de RodenGodenCup. Een onderling toernooi op de club. Leden/oud-leden/ouders/broers/zussen/opa's/oma's, iedereen kan en mag mee doen. Dit jaar staat de RodenGodenCup in het teken van het WK Voetbal in Rusland. Ook al doet Nederland niet mee. De wedstrijden van het WK zullen live te zien zijn in het clubhuis. Tussen je eigen wedstrijden door, kun je dus binnen voetbal kijken of lekker buiten een balletje slaan/chillen in het zonnetje.
Op woensdag 20 en 27 juni zijn er alleen wedstrijdjes op de club, op vrijdag 22 en 29 juni kan er ook gegeten worden op de club!
Je kunt je opgeven als individu, maar je kan je ook opgeven in groepjes van maximaal 4. De teams zullen daarna gemixed worden door ons, maar je komt als opgegeven groepje wel bij elkaar. De gemixte teams bestaan uit maximaal 8 personen.
De D-/C-jeugd is voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar (+ouders/broers/zussen/andere familieleden/vriendjes/vriendinnetjes).
De B-/A-jeugd is voor iedereen van 13 jaar en ouder(dus ook trimhockeyers/Heren/Dames/oud-leden).
Geef hieronder op wanneer je er wel en niet bent. We proberen de teams zo in te delen, dat er altijd voldoende deelnemers zijn.
Opgeven kan tot en met woensdag 12 juni 2018, 23.59 uur via deze link: https://goo.gl/forms/QKY6byMwHNrM9ywH2 Daarna sluit de aanmelding.


Algemeen
25-4

Opzeggen?

Ben je van plan te stoppen met hockey bij MHC Roden? Dat vinden we heel jammer, maar help de organisatie voor volgend seizoen en zeg zo snel mogelijk op. Indien het nu al zeker is dat je gaat stoppen, zeg dan nu alvast op en wacht daarmee niet tot eind mei!
Hoe werkt opzeggen?  

Dit kan op meerdere manieren:
1. Log in via de website en klik op club en vervolgens het kopje opzeggen.
2.Het opzeggen van het lidmaatschap kan via een  email aan de ledenadministratie . De opzegging zal per email bevestigd worden.
De opzegging van het lidmaatschap voor het komende seizoen dient vóór 1 juni van het lopende seizoen binnen te zijn bij de ledenadministratie. Hierna kan de club dan de definitieve teams publiceren.
Bij opzeggen na deze datum ben je de contributie voor het gehele komende seizoen aan de vereniging verschuldigd. Na het voldoen van alle financiële verplichtingen aan de vereniging wordt je uitgeschreven als lid van MHC Roden bij de KNHB.
Eventuele mondelinge opzeggingen bij de coach/TC/trainer zijn niet voldoende.

Lustrum
10-4

Het lustrum komt steeds dichterbij - MHC Roden bestaat 50 jaar

MHC Roden bestaat 50 jaar .
We gaat dit vieren met een groot lustrum op 30 juni. Alle informatie over het lustrum staat op de aparte website https://www.mhcroden50jaar.nl/ en meld je aub aan zodat we van iedereen weten dat hij of zij komt. Hoe meer mensen hoe mooier!! We gaan voor alle oudleden en huidige leden leuke activiteiten verzinnen en met heerlijk eten en een gezellig feest 's avonds wordt het een onvergetelijke dag! We zetten zeer binnenkort een definitief programma (en bekendmaking van de live-band) ook op de lustrum website.

Meld je aan op de lustrum website! https://www.mhcroden50jaar.nl/
We kunnen ook vrijwilligers gebruiken om gedurende de dag of in de voorbereiding wat kleine taken op zich te nemen, meld je dan aub even op [email protected]