headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
15-10

Documenten ALV beschikbaar

Hallo allemaal,
de presentatie en notulen van de laatste ALV (17 sept 2018) staan op het afgeschermde deel van de website en app.
met vriendelijke groet
Sander Renkema

Algemeen
11-10

Trainingsschema Zaalperiode

Beste allemaal,
In de bijlage het voorlopige trainingsschema voor de zaalperiode van week 48 tot en met week 7. Er kunnen nog kleine wijzigingen komen(vanwege beschikbaarheid trainers), maar het zal voor het grootste gedeelte zo blijven. 

Nog niet iedereen weet in welk team hij komt te spelen, omdat we bij de meidenlijn alle teams opsplitsen(zo is er in de zaalperiode een MD5 en een MA4). De d-meiden horen voor eind november in welk team ze komen te spelen. 

Voor de C-, B- en A-meiden zijn er op donderdag 8 november selectietrainingen in Sportcentrum Leek voor iedereen die mee wil dingen om een plekje in het 1e team. 

19.00-20.00: Iedereen die in MC1 wil spelen 20.00-21.00: Iedereen die in MB1 wil spelen 21.00-22.00: Iedereen die in MA1 wil spelen 

Iedereen die mee wil doen om een plekje in een van de 1e teams kan naar de selectietrainingen komen. Als je wel in een eerste team wil spelen, maar onverhoopt niet kan, dan kan je jezelf afmelden(met GOEDE reden) door te mailen naar [email protected] 

De teams voor de C-, B- en A-jeugd worden uiterlijk 17 november bekend gemaakt. 

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan kunnen die gemaild worden naar [email protected]

Algemeen
4-10

OPROEP!

De afgelopen jaren heeft Roden steeds minder nieuwe jeugdleden gekregen. Redenen hiervoor is naast demografische factoren en de aantrekkingskracht van voetbal (ook voor meisjes), met name het feit dat we vanuit MHC Roden hier de afgelopen jaren niet al te veel aandacht aan besteed hebben. Simpelweg omdat we hier geen vrijwilligers voor hadden.
We zijn nu op zoek naar een aantal (ouders van) leden die gezamenlijk de schouders eronder willen zetten om weer meer aandacht te geven aan ledenwerving. Met name ouders van de jongste jeugd leden zouden hiervoor heel geschikt zijn omdat zij veel binding hebben met de doelgroep en met de diverse basisscholen etc. 
Mocht je hier enthousiast over zijn of meer over willen weten, neem dan even contact op met Sander Renkema ([email protected]) of met Arjen Reinsma ([email protected]).

Competitie
4-10

Speeldagen rondom vakanties


Het weekend 27/28 oktober (einde herfstvakantie) is een regulier competitieweekend voor alle teams. De wedstrijden staan voor de meeste teams nog niet in het wedstrijdschema omdat dat afhankelijk is van de indeling na de herfstvakantie.

Het weekend 5/6 januari (einde kerstvakantie) is een regulier competitieweekend voor alle zaalteams.

Algemeen
30-9

Jeugd Activiteiten Commissie

Beste ouders van E en F jeugd,
Vorig jaar is het JAC (jeugd activiteiten commissie) gestopt. Helaas is er dus niemand die de spooktocht, het sinterklaasfeest en het paas eieren zoeken organiseert voor de E en F jeugd zoals afgelopen jaren wel steeds is gedaan. Dat is erg jammer natuurlijk. Daarom hierbij de vraag welke ouders dit zouden willen organiseren. Uiteraard mogen het ook andere activiteiten zijn. Voor wie de begroting heeft gelezen….er is een budget van €350 voor beschikbaar dit seizoen. 
Tevens zijn wij ook nog steeds op zoek naar een coördinator E-F jeugd.  Met het JAC en coördinator functie kun je de vrijwilligersvergoeding van €50 terugverdienen.
Wij zien jullie reactie graag tegemoet, zodat voor de jongste jeugd op de club ook meer te doen is dan alleen hockeyen. 

Voor meer informatie kun je altijd even mailen. 
Edwin Prak Coördinator E/F jeugd E-mail: [email protected]