15 maart: MHC Roden Opvang

15 maart staken de scholen en dat kan lastig zijn voor sommige ouders. Daarom houden we op MHC Roden een opvangdag voor alle kinderen van 7-14 jaar. Gedurende de dag zullen we allerlei spelletjes/hockeytrainingen/andere sporten doen. We houden de kids dus de hele dag bezig. Ook zorgen we voor een goede lunch en lekkere drankjes en andere tussendoortjes. Een leuke dag op de hockeyclub dus. U kunt uw kind brengen vanaf 8.30 uur. Maar mocht dit lastig zijn met werk, dan kunnen ze in overleg eerder/later gebracht worden.
Ook niet-leden zijn dus van harte welkom!
Kosten zijn 35 euro voor de hele dag. Deze moeten bij aankomst voldaan worden. Zet uw kind dus even af in het clubhuis en niet op de parkeerplaats!   Opgeven kan tot en met 1 maart 2019 via deze link: https://goo.gl/forms/cWg6eix9KvxrufED2 .

NL DOET 2019

Beste leden,
op 16 maart organiseren we weer een klusdag op de hockeyvereniging. We gaan opruimen, schoonmaken, schilderen binnen/buiten, wat groenonderhoud en kleine reparaties. Als je wilt helpen ben je van harte welkom.  Sterker nog.... we kunnen het niet zonder je!
Dus tot de 16e maart.

Graag even laten weten dat je komt, via [email protected] Groet, Mathijs Oudega

Trainingen tot start veldseizoen

We zijn nog maar 3 wedstrijdrondes verwijderd van het einde van de competitie.  We trainen in de zaal door tot en met 10 februari. Mocht je team al eerder klaar zijn in de zaal, dan kunnen jullie weer buiten gaan trainen(in overleg met je trainer).

In de week van 11-17 februari trainen we volgens het buitenschema en met de buitenteams.
In de voorjaarsvakantie (17-24 februari) zijn er geen trainingen.
Na de voorjaarsvakantie gaan we weer verder met de buitentrainingen.
Zaterdag 2 maart houden we een oefentoernooitje. Alle teams van MHC Roden gaan dan oefenwedstrijdjes spelen. Dus hou deze datum vrij!

Rabobank Clubkas Campagne

Ben jij (of je partner/kind/ouder/kennis) lid van de Rabobank Noordenveld West Groningen?
De leden mogen in februari 2019 een digitale stem uitbrengen op hun club (plus nog 2 andere clubs uit de regio). Als je jouw stem uitbrengt op MHC Roden dan steun je onze vereniging voor de investering in het felbegeerde nieuwe waterveld . Met de Rabobank Clubkas Campagne is er € 100.000 te verdelen onder de clubs die zich hiervoor aangemeld hebben.
Geen MHC Roden lid, maar wel een rekening bij de Rabobank? Zo ja, meld je dan via de Rabobank website
voor aan als lid van de Rabobank en breng dan je stem uit.
Jij helpt ons toch ook mee?
Namens de sponsorcommissie,
Rodi, Arjan, Ies, Bob enArjen

Nieuwe sponsorcommissie

Beste leden,
We zijn blij te kunnen melden dat onze vereniging sinds kort weer vrijwilligers heeft voor de sponsorcommissie. Rodi Nijp, Arjan Zinger, Ies Meinema en Bob Kroep zullen zich de komende tijd bezig gaan houden met het beheren van onze huidige sponsoren en het werven van nieuwe sponsoren voor onze vereniging. In eerste instantie zullen ze zich richten op de donateurs, bordensponsoring en de shirtsponsoring.
Binnenkort worden jullie direct dan wel indirect benaderd door ze. Mochten jullie vragen / opmerkingen hebben aan de sponsorcommissie dan zijn te bereiken via   [email protected] .
Namens het bestuur Arjen