headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
19-6

RodenGodenCup 2018

Morgen start de RodenGodenCup 2018!
Op 20, 22, 27 en 29 juni zal op de onderstaande tijden gespeeld worden:

Van 16.00-16.55 uur zullen de E- en F-jeugd onderling wedstrijden spelen. 
Van 17.00-18.15 uur zullen de D- en C-jeugd wedstrijden spelen.
Van 18.30-20.00 uur zullen de A/B/Senioren wedstrijden spelen.

Het wedstrijdschema en reglement is naar degenen die de opgave ingevuld hebben gemaild. Niet gekregen? Mail even naar [email protected]
Iedereen die zich opgegeven heeft, staat in de teamindeling(zie bijlage). 
Wel opgegeven, maar staat je naam er niet tussen of een andere vraag? Mail even naar [email protected]
Elke vrijdag kan er gegeten worden op de club. Opgeven via de website! 

 

Algemeen
19-6

Ga mee met Heren 1 naar Rotterdam!

Beste Rodengoden!
De play-outs zijn veiliggesteld gister! Dit betekend dat we aankomende Zondag zullen spelen in Rotterdam op RHV. Leonidas.
Het speelschema ziet er alsvolgt uit: 10.00 Roden - Haackey (semi) 11.20 Cranendonck - Roden(water) 12.45 Roden - Liberty (zand) 14.05 Nieuwegein - Roden(water) 15.30 Roden - Nuth(Zand) 16.50 evt. nr 4 tegen nr 4
Het plan is om Zondagochtend vanuit Roden een bus te laten rijden voor supporters. Mocht je graag meewillen stuur dan even een berichtje naar: 0636533415 inclusief je e-mail adres. Bij genoeg aanmeldingen zullen we een mail sturen met verdere informatie!!
We hopen op zoveel mogelijk steun!! Like en deel Groet Roden Heren 1 Si.
Opgeven kan bij Jasper Hoogenberg(Bovengenoemd nummer is van Jasper)

Algemeen
15-6

Overzicht trainingen/activiteiten tot einde seizoen

De competitie zit erop. Deze week(12-17 juni) zijn de laatste reguliere trainingen. 
We trainen in deze week met de nieuwe teams voor volgend seizoen. 

Hoe ziet het verdere verloop van dit seizoen eruit? 

A.s. zondag 17 juni is het Super Sunday en daar kan iedereen aan meedoen. Geef je met een team van minimaal 5 en maximaal 8 personen op voor het onderlinge toernooi. Dit team mag bestaan uit vriendjes/vriendinnetjes/opa's/oma's/ouders/broers/zussen/enz.
Dit toernooi is van 12.00-15.00 uur. Daarna spelen Heren 1 en Dames 2 allebei een hele belangrijke wedstrijd. Heren 1 kan de play-offs om lijfsbehoud veilig stellen. Dames 2 kan kampioen worden als ze heel dik winnen. Opgeven kan via de volgende link:  https://goo.gl/forms/0SsPH6dfrIKwtw4E3  Opgeven kan tot en met zaterdag 16 juni 11.00 uur. 
Na deze week starten we met de traditionele RodenGodenCup. 
Dit is een onderling toernooi en is in plaats van alle trainingen! Er zijn dus GEEN reguliere trainingen meer. Opgeven en meer info kan via de volgende link:  https://goo.gl/forms/QKY6byMwHNrM9ywH2 . Opgeven kon officieel tot en met afgelopen woensdag. Dit hebben we verlengd tot en met zaterdag 16 juni 23.59 uur. 

De RodenGodenCup is opgesplitst in 3 categorieën. 
Op Woensdag 20, 27 juni en vrijdag 22 en 29 juni is van 16.00-16.55 uur voor de jongste jeugd(<10 jaar). Zij hoeven zich niet op te geven en kunnen komen als ze willen. Ter plekke delen we teams in en spelen we onderling wedstrijden. 

Op dezelfde data is van 17.00-18.15 uur de RodenGodenCup voor de D/C-jeugd en van 18.30-20.00 uur voor de A/B/Senioren. Meer info is in Lisa te vinden en ook in de begeleidende tekst bij het opgave formulier. 


30 JUNI IS HET LUSTRUM! VERGEET JE NIET OP TE GEVEN VIA:  https://www.mhcroden50jaar.nl/
Het seizoen is op 1 juli ten einde! 

Algemeen
11-6

Voorlopige teamindeling 2018/2019

Hierbij de voorlopige teamindeling 2018/2019. 

De meiden A- en seniorenlijn is nog niet helemaal rond. Deze zullen we eind van de week publiceren.

Iedereen heeft het ongetwijfeld gelezen, de KNHB wil een nieuwe koers gaan varen vwb het indelen van de teams. Hieronder de belangrijkste wijzigingen die we bij MHC Roden doorvoeren:

Belangrijkste wijzigingen Jongste Jeugd (6E/8E)
Twee teamtrainingen voor de achttallen per week. In de zestallen en F-jes is er 1 teamtraining en 1 vrije training en gaan we de teams indelen op basis van onder meer geslacht, leeftijd en vriendschappen.
 
Belangrijkste wijzigingen D-Jeugd
Geen selectieteams meer bij de D-Jeugd. Bij de meisjes worden de eerste- en tweedejaars kinderen uit elkaar gehaald. Als er daarna nog keuze is, dan kijken we naar vriendjes en vriendinnetjes. Teams trainen 2 keer. 


Belangrijkste wijzigingen C-Jeugd
Bij de C-Jeugd wel selectie trainingen en waar mogelijk maken we een selectieteam, maar ook hier kijken we nog wel naar leeftijd en eventueel vriendjes/vriendinnetjes. 


Belangrijkste wijzigingen A/B-Jeugd
Bij de oudere jeugd houden we selectietrainingen en delen we waar mogelijk in op sterkte. Selectieteams trainen 2 keer per week en van de leden in de selectieteams verwachten we dat  de speelsters 2 maal per week trainen. Indien een speler twee maal in één week een training mist, kan de coach de speler weerhouden van spelen. Indien een selectiespeler geen rekening houdt met het competitieschema en bijvoorbeeld zonder overleg met coach en TC in het seizoen op vakantie gaat, kan hij of zij tijdelijk uit de selectie worden verwijderd/teruggezet worden naar een lager team. Bij persoonlijke en/of familieomstandigheden kan van bovenstaande criteria worden afgeweken. Van alle hockeyspelers wordt verwacht dat zij ter beschikking staan om mee te doen bij een van de 3 teams, indien zij een beroep op hen doen. Dit kan zijn door blessure of ziekte. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg met de desbetreffende spelers. 

* (bron: Technisch beleidsplan MHC Roden 2017)

Mochten hier nog vragen over zijn, dan kunt u contact opnemen met de TC

A/B-jeugd: Sandra de Wit
C/D/E/F-jeugd: Edwin Prak
Overige: Tim Kühr

Klik op de bijlage om de voorlopige teamindeling te openen.


 

 

Algemeen
24-5

De 30+ mannen van MHC Roden zijn op zoek naar enthousiaste teamleden

Roden – De 30+ mannen van MHC Roden zijn op zoek naar enthousiaste teamleden om ook volgend seizoen mee te hockeyen. We trainen 1 x in de week ‘s avonds en spelen op Zondag in Roden of in de regio. Het team is gevarieerd, competitief maar bovenal sportief. Uiteraard is er na de wedstrijd tijd voor gezellige 3ehelft met een hapje en een drankje en ook een jaarlijks teamuitje ontbreekt niet. Eerst alleen aspirantlid worden kan uiteraard ook. Dus ben je 30+ en heb je zin om (weer) te komen hockeyen? Mail dan naar [email protected] of [email protected]

Algemeen
14-5

Het Dames 30+ team van MHC Roden is op zoek naar enthousiaste teamleden

Het Dames 30+ team van MHC Roden is op zoek naar enthousiaste teamleden
Wij zijn een leuk, gezellig en sportief team.
We trainen op de woensdagavond en op zondag (m.u.v. Alle vakanties en de winter) spelen we een wedstrijd. Na de wedstrijd hebben we altijd een gezellige nazit met een hapje en een drankje. Een teamuitje mag ook niet ontbreken
Omdat we volgend seizoen ook willen blijven hockeyen zoeken we nieuwe teamleden. Te beginnen als trainingslid is ook een optie.
Ben jij 30+ en heb je (weer) zin om te hockeyen neem dan contact op met Annette van Luijk via [email protected]

Algemeen
11-5

Over 50 dagen is het groot feest!!

Beste hockeyers, leden, ouders en andere MHC Roden vrienden,
Over 50 dagen viert MHC Roden zijn 50 jarig bestaan. Op 30 juni 2018 wordt dit heugelijke feit gevierd.
We hebben de hele dag volledig in het teken staan van de leden, ouders en oud-leden van de hockeyclub. We willen daarom iedereen uitnodigen om erbij te zijn. Alle huidige leden, alle ouders van leden en alle oud-leden zijn van harte welkom om dit feest mee te maken. Het dagprogramma en een inschrijfformulier staan op de speciale MHC Roden Lustrum website: www.mhcroden50jaar.nl en daarop is nog meer informatie te vinden.
We vinden het geweldig om te zien dat er inmiddels meer dan 200 aanmeldingen zijn. Daar gaan de komende periode natuurlijk nog veel enthousiastelingen bij komen en we denken dan ook dat het een geweldige leuke dag zal zijn om eens bij te praten met je (oud-)teamgenoten.
Er zullen onder andere oud-teams spelen tegen elkaar, er zullen spelletjes zijn voor kinderen en allerlei activiteiten. Een heerlijk Afrikaanse stijl diner volgt met prachtige lekkernijen. In de avond een groot feest met live band om met elkaar te vieren wat een prachtige hockeyclub MHC Roden is.
We nodigen iedereen uit om zich aan te melden via de lustrum site www.mhcroden50jaar.nl en om dit bericht te delen met anderen binnen de vereniging.
Tot slot willen we ook heeeeeeeel graag dat we geholpen worden door een groep vrijwilligers. We hebben die dag (en vrijdag 29 juni) vele handen nodig om alles geweldig te laten verlopen. Dus wil je helpen aarzel dan niet en stuur een email naar ons toe. We hebben totaal circa 40 mensen nodig die ons willen helpen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan opzetten tenten, tafels, stoelen / barbezetting / klaar zetten avondeten / schoonmaak keuken en wc / munten / allround hulp / serveren en opruimen op zondag 31 juni. Vele handen maken licht werk, dus we hopen dat we op jullie kunnen rekenen.
Tot 30 juni allemaal!
De lustrumcommissie Ies, Marleen, Bob, Margot, Uulco en Rein
[email protected]

Lustrum
10-4

Het lustrum komt steeds dichterbij - MHC Roden bestaat 50 jaar

MHC Roden bestaat 50 jaar .
We gaat dit vieren met een groot lustrum op 30 juni. Alle informatie over het lustrum staat op de aparte website https://www.mhcroden50jaar.nl/ en meld je aub aan zodat we van iedereen weten dat hij of zij komt. Hoe meer mensen hoe mooier!! We gaan voor alle oudleden en huidige leden leuke activiteiten verzinnen en met heerlijk eten en een gezellig feest 's avonds wordt het een onvergetelijke dag! We zetten zeer binnenkort een definitief programma (en bekendmaking van de live-band) ook op de lustrum website.

Meld je aan op de lustrum website! https://www.mhcroden50jaar.nl/
We kunnen ook vrijwilligers gebruiken om gedurende de dag of in de voorbereiding wat kleine taken op zich te nemen, meld je dan aub even op [email protected]