headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
10-12

Winteravondcompetitie

Ook dit jaar organiseren we weer de winteravondcompetitie.  We houden het op vrijdag 20 december,  10 januari en 24 januari en 7 februari. Je kan je opgeven als individu.
Spelregels Winteravondcompetitie:
- Data: vrijdagen 20 december,  10 januari,  24 januari en 7 februari van 19.00-21.00 uur.  - Als je je opgeeft, gaan we er vanuit dat je er minimaal 3 keer bent. Als een team niet op komt dagen, halen we het team uit het speelschema en sluiten we het desbetreffende team uit van de competitie.  -  We spelen 8 vs 8 op halve velden.  - Je geeft je alleen op en wij maken de teams. - Zorg dat je er altijd om 18.45 bent en help even met het klaarzetten van de velden, waar nodig.  - Na afloop en tussen de wedstrijden is er altijd een gezellige borrel(ook alcohol vrij voor de minderjarigen. #Nix18), dus blijf lekker hangen! 
- Deelname is voor iedereen (ook niet-leden) vanaf 14 jaar. 
- Deelname is gratis. 

Opgeven kan tot uiterlijk dinsdag 17 december 23.59 uur en kan via: https://forms.gle/BhF3h7fvZwYKzz5TA

Algemeen
7-11

Stem op Han!

Een ode aan onze eigen Han Kluppel.
Han is erelid op onze club. Hij was erbij vanaf het allereerste begin(1968) en zet zich al decennia lang ontzettend hard in voor de club. Hij gaat langzaam richting de 90 jaar, maar is nog steeds ELKE dag op de club te vinden. Hij zorgt ervoor dat de velden en het complex er netjes bij liggen, dat lekkages in het clubhuis gemaakt worden, dat de lampen werken(klom tot 2 jaar geleden nog zelf in de lichtmast), hij heeft zich enorm ingezet voor de komst van het nieuwe Waterveld(maar ook voor huidige 2e veld, de mat die er voor de komst van het Waterveld lag en ook voor het allereerste kunstgrasveld). Vraag het Han en hij zorgt ervoor dat het geregeld is op de club.
Daarnaast staat hij op zaterdag en zondag regelmatig als groot fan langs de lijn bij verschillende teams. Zonder Han was de club niet zo geweest, zoals hij nu is. Han is Roden!
Daarom is hij door een aantal leden opgegeven voor de clubheld van het jaar actie. Stem jij op Han?

Stemmen kan tot 1 december 2019!
https://www.clubheldvanhetjaar.nl/han-knuppel


Algemeen
23-10

Zaaltrainingsschema

De 2e buitenperiode start na de herfstvakantie. In november zullen we nog buiten trainen en wedstrijden spelen, maar vanaf 1 december gaan we weer naar binnen. 
Zoals elk jaar zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van zalen en kunnen we niet onze eigen uren kiezen. Hierdoor wijken de tijden vaak af van het veldschema en is niet alles op ideale tijdstippen. Dit begrijpen we zelf ook wel, maar we zijn daarnaast wel heel blij dat elk team in de zaal kan trainen. Dat is bij veel clubs niet eens haalbaar. We hopen dus op uw begrip voor de afwijkende (en soms niet ideale) dagen en tijden. 

Hieronder is het voorlopige zaaltrainingsschema te zien. We hopen dat iedereen genoeg tijd heeft om andere activiteiten om de teamtrainingen heen te plannen. Sommige teams worden weer opgesplitst. De zaalcompetitie is een afzonderlijke competitie. Je kan bij een andere club of team spelen dan op het veld. 1-2 teams (MC1-2 en MA1-2) zijn combinatieteams bestaande uit spelers/speelsters die op het veld in verschillende teams spelen. Heren 2 en Dames 1 bestaan uit spelers/speelsters die op het veld bij andere clubs spelen, maar die in de zaalperiode voor hun oude club willen spelen. Deze indelingen zullen half november bekend gemaakt worden. 


Voorlopige trainingsschema zaalperiode (1 december tot en met de voorjaarsvakantie. In de kerstvakantie zijn er GEEN trainingen):

Maandag
Topsportcentrum Leek Zaal 1 (kantinezijde):
16.00-17.15 uur: MixJongens D1 (veldteam: MixE8)
17.15-18.30 uur: Meiden C2 (veldteam: (MC2)

Dinsdag
Topsportcentrum Leek Zaal 1 (kantinezijde):
16.00-17.15 uur: Meiden D3 (veldteam: MD3)
17.15-18.30 uur: Meiden C1 en Meiden C1-2.  (Veldteam MC1 en een deel van veldteam MC2)

Donderdag
Topsportcentrum Leek Zaal 1 (kantinezijde):
18.00-19.00 uur: Meiden D1 (veldteam: MD1)
19.00-20.00 uur: Meiden B1 en Meiden A2 (veldteam MB1 en veldteam MA1)
20.00-21.00 uur: Meiden A1 en Dames 1 (veldteam: Dames 1. In dames 1 spelen speelsters die op het veld ergens anders spelen)
21.00-22.00 uur: Heren 2 (spelers die op het veld ergens anders spelen)

Topsportcentrum Leek Zaal 2 (achterste veld):
19.00-20.00 uur: Meiden A1-2 en Meiden A3 (veldteam MA1 en veldteam MA2)
20.00-21.00 uur: Dames 2 en Dames 3 (veldteam dames 1 en dames 3)
21.00-22.00 uur: Jongens A1 en Heren 1 (veldteam: Heren 1)

Sportcentrum de Hullen
16.00-17.30 uur: MixD2 (veldteam: MixMD2)

Vrijdag
Sportecentrum de Hullen
16.00-17.00 uur: Nieuwelingen F- en E-jeugd en Mix6e2(veldteam: MixF1)
17.00-18.00 uur: M6e1 en M8e1 (veldteams: M6E2 en M6E1)

Het definitieve zaalschema zal half november in de MHC-app gepubliceerd worden.
Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn, dan kunt u deze mailen naar Tim Kühr ([email protected])Algemeen
2-10

Spaar nu mee voor nieuwe doelen: GROTE CLUBACTIE

De Grote Clubactie - MHC doet mee!

De Grote Clubactie is een jaarlijkse landelij ke a ctie, waarmee je als vereniging - door loten te verkopen - geld kan verdienen. En dat niet alleen, ook de fanatieke verkopers die veel loten verkopen kunnen zelf prijzen winnen.

Wat hou d t de actie in?
De Grote Clubactie is een grote landelijke loterij met een trekking van alle prijzen op 11 december. De loten kunnen in de periode hiervoor verkocht worden. Een lot kos t € 3 , - per stuk en hiervan gaat maar liefst 80% naa r MHC Roden. D it maakt het heel interessant vo or ons als vereniging om mee te doen. Daarnaast maakt je als koper van een lot kans op vele mooie prijzen. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie dit jaar veel mooi e prijzen te winnen. Ook als verkoper met de lotenboekjes kun je prijzen winnen. Een win-win-win situatie!

Hoe gaan we het doen?
De jongste jeugd zal vooral op pad gaan met lotenboekj es. Echter de actie is niet alleen voor de jeugd, maar voor de hele club. Oudere jeugd en senioren kunnen per digitale link loten verkopen. De opbrengst willen we besteden aan een speciaal doel, namelijk nieuwe doelen op de velden. Want zonder een doel kun je niet scoren!

Alvast bedankt voor alle inzet en het kopen en verkopen! Je steunt hiermee onze club!
  De Sponsorcommissie.

Direct een lot kopen?
Koop hier online je lot: http://toolbox.clubactie.nl/actie/MHCRoden
Meer informatie: https://clubactie.nl/

Kantine
10-9

huisregels kantine

Huisregels MHC Roden vanaf seizoen 2019-2020
 
Deze huisregels gelden voor iedereen op het terrein en/of in het clubhuis van MHC Roden
Het complex en het clubhuis zijn alleen toegankelijk voor leden en ouders van leden, bezoekers van wedstrijden en personen die door het bestuur zijn uitgenodigd. Het bestuur mag andere personen van het complex verwijderen. Ook mag het bestuur personen, die zich niet houden aan de huisregels of zich naar de mening van het bestuur misdragen, van het complex verwijderen. Het bestuur kan deze bevoegdheden delegeren aan andere leden van de club.
 
Openingstijden van het clubhuis
Het clubhuis van MHC Roden is geopend een half uur voorafgaand aan de eerste training/wedstrijd en een uur na de laatste training/wedstrijd. Op vrijdag is het clubhuis vanaf 22.00 uur voor 18 plus. Uiterlijk om 24.00 uur wordt het clubhuis gesloten.
 
 
Alcohol en drugs
Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende dranken te nuttigen in het clubhuis of op het terrein van MHC Roden
Er wordt geen alcohol geschonken aan:
Personen jonger dan 18 jaar
Coaches/trainers en andere begeleiders tijdens het uitoefenen van hun functie
Scheidsrechters tijdens het uitoefenen van hun functie
Personen die fungeren als chauffeur bij het vervoer van spelers
Personen die dronken of onder invloed van drugs zijn, zijn niet welkom in het clubhuis of op het terrein.
De openings- en schenktijden worden zichtbaar in het clubhuis opgehangen.
Alcoholhoudende dranken worden geweigerd aan personen die onder 18 zijn en/of naar mening van de kantinedienst meer dan het toegestane promillage alcohol hebben genuttigd.
Tijden waarop alcohol wordt geschonken:
Maandag t/m donderdag vanaf 20.00
Vrijdag vanaf 19.00 tot 24.00 uur
Zaterdag vanaf 16.00 uur tot een uur na de laatste wedstijd
Zondag vanaf 10.00 uur tot een uur na de laatste wedstrijd
Afwijkende tijden kunnen zich voordoen tijdens festiviteiten die georganiseerd worden door de vereniging zoals familiedag, toernooien, dropping etc
 
Consumptie regels
Alle consumpties dienen voor de geldende prijs te worden afgerekend.
Scheidsrechters mogen na het fluiten van de wedstrijd koffie/thee of ranja. Alle andere consumpties dienen te worden afgerekend.
De coach van de bezoekend team krijgt een gratis kopje koffie/thee of ranja.
De barmedewerkers mogen een gratis kopje koffie/thee of ranja.
 
 
Rookbeleid
MHC Roden is een rookvrije club. Er geldt een rookverbod in het clubhuis en op het terrein van MHC Roden.
 
Afval
Afval, zoals lege plastic flesjes, koffiebekers en papiertjes van koeken en dergelijke worden in de afvalbakken gegooid., Laat geen rommel achter! Niet in het clubhuis, niet langs de lijn en niet op het veld of in de dugout .

Algemeen
1-8

Jaarplanning Junioren

In de bijlage kunt u de jaarplanning voor de junioren vinden(D- tot A-jeugd).

Het 1e voorlopige trainingsschema zal in de 2e week van augustus gepubliceerd worden. De 1e trainingen starten in de week van 26 augustus(tenzij anders afgesproken met je trainer). 
Op zaterdag 31 augustus spelen alle juniorenteams een oefenwedstrijd. Tegenstanders en tijden worden half augustus bekend gemaakt. Maar hou deze datum dus vrij! 


Algemeen
1-8

Jaarplanning Jongste jeugd

In de bijlage kunt u de jaarplanning voor de jongste jeugd vinden (F- tot en met 8-tallen)

Het 1e voorlopige trainingsschema zal in de 2e week van augustus gepubliceerd worden.  De 1e trainingen starten in de week van 26 augustus(tenzij anders afgesproken met je trainer). Er is dan alleen een inlooptraining op de vrijdagmiddag. 
In de week van 2 september starten de reguliere trainingen. 


Eten op de club

Winterstop

eten op de club

Jarigen

Gister:
Geen jarigen gisteren
Vandaag:
Geen jarigen vandaag
Morgen:
Geen jarigen morgen
Overmorgen:
Geen jarigen overmorgen

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
050 - 501 63 97
secretariaat@mhcroden.nl