headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
24-3

Update Corona virus en hockeyen

Update 24 maart:
SPORTPARK MHC RODEN GESLOTEN TOT MINIMAAL 6 APRIL
Verzoek blijft om je hieraan te houden. Er kunnen vanaf nu boetes uitgedeeld worden!

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus  aangescherpt . Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april.
NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat een en ander praktisch betekent, bijvoorbeeld voor sporten in de buitenruimte en voor de competities. De KNHB blijft de richtlijnen van het RIVM volgen, net als de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Zodra we meer informatie hebben, zullen we dit vanzelfsprekend delen op onze website en app. 

Update 18 maart:

 
SPORTPARK MHC RODEN GESLOTEN
Zoals iedereen inmiddels weet zijn alle sportparken gesloten, waaronder die van MHC Roden. De afgelopen dagen zien we echter vele kinderen gebruik maken van ons sportpark. Wat we heel mooi vinden(en het liefste ook aan zouden willen moedigen), MAAR de maatregelen zoals deze genomen zijn door de overheid zijn er  niet voor niets . 

Ook kinderen lopen de kans elkaar te besmetten met het Corona virus, en via hun kunnen anderen weer besmet raken. 

We doen dan ook een beroep aan de ouders, leden en niet-leden om er voor te zorgen dat er niemand gebruik maakt van ons sportpark zolang de KNHB/RIVM dit aan geeft. 

We begrijpen dat het ingrijpende maatregelen zijn die worden genomen, ook voor kinderen. 

Zodra het kan is een ieder weer van harte welkom op ons sportpark! 

Alvast bedankt voor de medewerking.


 
Update 17 maart:

Mocht het mogelijk zijn om weer te gaan spelen na 6 april, dan verwachten wij dat er gedurende het paasweekend (11-13 april) nog geen competitie wordt gespeeld. Op die manier kunnen teams zich gezamenlijk voorbereiden. Het is mogelijk dat de competitieperiode wordt verlengd en er langer wordt doorgespeeld dan normaal. De competitieleiders werken op dit moment diverse scenario’s uit en houden de actuele ontwikkelingen scherp in de gaten.

Update 14 maart:
Tot en met 6 april geen hockeycompetitie in heel Nederland Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 6 april. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.
Dus ook op MHC Roden geen hockeyactiviteiten en het clubhuis dicht. De Nederlandse overheid heeft zondagmiddag 15 maart besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren moeten sluiten, in elk geval tot en met 6 april. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor onze hockeyvereniging.  Hou dit bericht in de gaten voor meer informatie.

Algemeen
19-3

slapstick 3 seizoen 2019-2020

Slapstick 3 seizoen 2019-2020
 
Hallo allemaal!
 
Het is stil op de hockeyvelden. Ondanks de Corona problematiek willen we toch graag een paar zaken onder de aandacht brengen.
 
Zoals jullie weten is het clubhuis dicht en zijn alle activiteiten afgelast tot en met 7 april. We zien de afgelopen dagen best nog veel kids op de hockeyvelden sportief bezig zijn. Voor de duidelijkheid: dit is niet toegestaan. Ons complex is gesloten en we zien graag dat ouders dit met de kinderen bespreken.
 
Deze keer beginnen we met een paar ‘wist je dat jes’, om iedereen toch goed geïnformeerd te houden!
 
Wisten jullie dat:
we door de Corona problematiek ook de NL doet dag en de Poeisz actie hebben moeten annuleren. We hopen op een herkansing!
er nog een paar leuke vacatures zijn binnen de club? (verder in deze slapstick meer info)
voor de invulling van deze vacatures een belronde wordt gedaan met de teammanagers?
we al meer dan 750 eters hebben gehad op de vrijdagavond? En dit ook in de krant heeft gestaan?
Het een super leuk feest was op 28 februari?
we op 28 februari los gingen in het sprookjesbos?
je de foto’s van dat feest kunt terugvinden op Facebook, via Feestcommissie MHC Roden?
we het op prijs stellen als je als toeschouwer op minimaal 5 meter afstand van de dug-out staat, zodat de coach zonder goedbedoelde hulp z’n werk kan doen? (zodra de competitie weer start natuurlijk J )
we je via facebook, instagram en app op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen?
 
Zoals gezegd:
 
Oproep voor een paar extra handjes voor de volgende taken:
Chef Onderhoud: iemand die het leuk vind 2 a 3 keer per jaar een snoei en klusmiddag te organiseren waarmee we ons complex netjes houden. Dit kost je 2 a 3x per jaar een paar uur voor het organiseren en eventueel coördineren van de middagen zelf. Een lijst met mogelijke vrijwilligers is aanwezig.
Chef Communicatie: iemand die het leuk vindt eens in de 5 a 6 weken een kort stukje te tikken voor de slapstick of voor op de website/app zodat iedereen geïnformeerd blijft. Dit is altijd op basis van input vanuit de verschillende commissies, je hoeft het nieuws dus niet te zoeken!  
 
Voor info bel Sander Renkema: 0651868770


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vanuit de sponsorcommissie
 
BORDSPONSORING
Een jaar geleden is de sponsorcommissie van start gegaan in de huidige samenstelling. De eerste actie was het inventariseren van de reclameborden langs het veld en de lopende contracten hiervan op te snorren. Inmiddels zijn alle (oud)bordsponsoren benaderd en zijn er nieuwe afspraken gemaakt. Maar ook zijn we actief gaan zoeken naar nieuwe sponsoren. De afgelopen maanden hebben we hierdoor een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen waaronder o.a.: SD WORX, ALEX brillen, Intersport, Krinkels, SenK, Diergeneeskundig Centrum Hopmans, Cruwijn, Afier Accountants en Adviseurs en Argo.
  Werk je bij een bedrijf (of heb je een eigen bedrijf) die wellicht ook interesse zou kunnen hebben voor zo’n prachtig nieuw bord? Voor slechts euro 150 per jaar (excl. eenmalig euro 150 maakkosten) kunnen we al een bord regelen. Wil je meer informatie hierover, neem dan gerust contact op. Je kunt ons bereiken via de mail:   [email protected] of bel met Rodi Nijp 06-15366878.    
 
KLEDINGSPONSORING
  We merken dat er wat onduidelijkheid is over de mogelijkheden van kledingsponsoring. Met Intersport Roden is afgesproken dat alle jeugdteams spelen in een polo van Intersport. Deze zijn door Intersport beschikbaar gesteld. Op dit shirt staat o.a. het logo van MHC Roden en Intersport. Dit shirt zou ieder jeugdlid aan het begin van het seizoen moeten hebben ontvangen. Het is dus niet de bedoeling dat teams andere shirts gaan regelen.  
 
Achter op dit clubshirt is het mogelijk een bedrijfslogo te plaatsen. Heb je als team een sponsor hiervoor, neem dan contact op met de sponsorcommissie ([email protected] of bel Arjen Reinsma op 06-21546807). Wij regelen alle sponsorzaken voor de teams. Naast de shirtsponsoring kun je ook denken aan een andere manier van sponsoren. Dames 2 heeft bijvoorbeeld sinds kort een prachtig nieuw trainingspak gekregen doormiddel van sponsoring. Maar zo zou je ook tassen, bidons, etc. kunnen laten sponsoren. Kortom, heb je een leuk idee of een sponsor, kom ermee naar de sponsorcommissie. Wij begeleiden je van A tot Z.
 
Groeten,
  Sponsorcommissie MHC RODEN
 
Arjan Zinger
Arjen Reinsma
Rodi Nijp
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Technische zaken:
 
Inhaaldata ivm afgelastingen:
 
Vanwege alle afgelastingen tot 6 april hieronder alle inhaaldata. Hou deze vrij. Ze zullen waarschijnlijk allemaal ingepland worden.
 
Gedurende het seizoen staan de volgende inhaaldagen ingepland voor de districtscompetitie:
•     Zaterdag 11 april (Paaszaterdag): wedstrijden welke worden vastgesteld op die datum moeten uiterlijk Paasmaandag 13 april gespeeld zijn;
•     Zaterdag 25 april 2020;
•     Zaterdag 2 mei 2020;
•     Zaterdag 23 mei 2020;
•     Zaterdag 30 mei 2020;
•     Zaterdag 20 juni 2020.
 
  Voor de senioren:
•     Zondag 26 april 2020;
•     Zondag 3 mei 2020;
•     Zondag 14 juni 2020;
•     Zondag 21 juni 2020.
 
Aangezien de inhaalwedstrijden vaak vallen in vakanties of op feestdagen zijn, probeer deze zoveel mogelijk vooruit te spelen om problemen (onvoldoende spelers) en boetes (niet spelen) te voorkomen. Een vastgestelde wedstrijd mag altijd eerder gespeeld worden. Maar niet later dan eerstvolgende reguliere datum!
 
E-mailadressen/mobiele nummers checken in "mijn MHC Roden".  
 
Het komt wel eens voor dat we ivm afgelastingen een SMS of een E-mail eruit gooien.
Deze blijken niet altijd aan te komen. We willen daarom iedereen vragen om in Mijn MHC Roden te checken of er een telefoonnummer ingevuld staat bij mobiel nummer en of het mailadres nog klopt.
 
Je gaat naar   www.mhcroden.nl > klikt rechtsboven op inloggen > logt in met je inloggegevens. Lidnummer vergeten? Neem contact op met   [email protected] > Klik op profiel (rechtsboven) en klik op bewerk indien gegevens niet kloppen.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Laten we hopen en duimen voor hockeyen in april 2020! Sterkte allemaal en pas een beetje op elkaar.
 
Sportieve groet,
 
Namens het bestuur,
Arjen en Sander

Algemeen
26-2

UITGESTELD: Super Sunday en Clubkampioenschappen MHC Roden

5 April is het Super Sunday op de club is UITGESTELD!
Een nieuwe datum volgt nog (indien mogelijk). 

Zondag 5 april spelen veel van onze seniorenteams thuis. Tijd dus voor een Super Sunday! Maar een Super Sunday is niks zonder andere festiviteiten op de club. Daarom organiseren we  deze dag 2 clubkampioenschappen (shoot outs en 3 vs 3 competitie) is er een sponsorborrel en huldigen we al onze zaal- en herfstkampioenen(zaal: Dames 2, Heren 2, MA1, MD1, JA1. Herfst: MD1, MD2Mixed, M6E1. Al deze teams ontvangen nog een uitnodiging via hun manager). 

Opgeven voor de shoot-outs en de 3vs3 moet voor 28 maart 2020. 
Het globale schema ziet er als volgt uit:
Van 10.30-12.30 uur organiseren we de clubkampioenschappen 3 vs 3 voor de jeugd.  Om 14.00 uur: Start sponsorborrel Om 15.00 uur: huldiging zaal- en herfstkampioenen  Van 15.00-17.00 uur: clubkampioenschappen Shoot-outs Rond 17.00 uur: einde hockeydag 

Clubkampioenschappen shootouts:

Iedereen van 10 tot 18 jaar kan zich opgeven voor de clubkampioenschappen.  Deelnemers mogen op de finaledag in LOCATIE NNB nog geen 18 jaar zijn!
Per club worden 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster voor het districtskampioenschap geplaatst op "DATUM VOLGT NOG" bij MHC RODEN(dit jaar dus bij ons georganiseerd).  Win je daar, dan ga je door naar het NK shoot-outs. De Landelijke Finale is op 28 juni in LOCATIE NNB.
De clubkampioenschappen zijn op zondag 5 april. Tijden worden(afhankelijk van het aantal aanmeldingen) later bekend gemaakt. 
Opgeven voor de clubkampioenschappen shoot-outs kan via: https://forms.gle/CXoXQ4fVW9Yn797SA

Informatie 3 vs 3 toernooi:

Hoe kun je meedoen aan de clubkampioenschappen 3 vs 3? Vorm een team van minimaal 3 en maximaal 5 personen. Geef je op via de link onderaan dit bericht en vul het formulier in. Als je je op geeft, gaan we er vanuit dat je er bent. Meedoen is gratis! We hopen dat je de hele dag met z'n allen blijft om de Dames A, Heren 1 en Dames 2 aan te moedigen!
Neem dus je toeters en spandoeken mee!
Info clubkampioenschappen 3 vs 3: Opgeven in teams van 3-5 personen Ieder team neemt een wit en een zwart shirt mee.  Iedereen mag meedoen(ook niet-leden/oud-leden/vaders/moeders/broertjes/zusjes/enz.). Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Opgeven kan via deze link: 

https://forms.gle/ibdsyL3b3ddH3qic7

Algemeen
8-2

Jeugd Sponsor actie POIESZ

MHC doet mee met Jeugd Sponsor actie POIESZ
De 15e Jeugd Sponsor Actie start aanstaande maandag 10 februari en loopt tot en met 5 april! MHC is ingeloot om hieraan mee te mogen doen. Dit keer in de vestiging POIESZ Nieuw-Roden.

Wat houd de sponsoractie in?
De POIESZ vindt sporten voor de jeugd belangrijk en wil dit ondersteunen in de vorm van een geldbedrag voor verenigingen. De hoogte wordt bepaald door het aantal sponsormunten, die je als vereniging verzamelt, gedurende de gehele actieperiode. Bij aankoop van bepaalde producten in de winkel ontvangt de klant sponsormunten, die vervolgens in een koker van deelnemende sportverenigingen gestopt kunnen worden. Er doen acht verenigingen mee in Nieuw-Roden, dus onze club heeft concurrentie! Het is de bedoeling met diverse acties, er voor te zorgen, dat klanten de munten in onze MHC- koker doen!

Wat kun je doen?
Om er voor te zorgen, dat we zo veel mogelijk munten verzamelen, kunnen er verschillende acties ondernomen worden. Hieronder enkele benoemd:
- Laat iedereen weten dat MHC, onze club, mee doet
- Motiveer familie en vrienden munten te sparen.
- Actieve verkoop ondersteuning in de winkel (later meer info. via teammanagers / coaches)
- Koop de actieproducten, waar je extra munten bij krijgt!

Dus je ziet het, er kan van alles gedaan worden, om te helpen de sponsoractie tot een succes te maken. We zullen jullie wekelijks op de hoogte houden van de tussenstand van de´winkelcompetitie´ en de actuele acties!

Zaterdag 14 maart meehelpen in winkel
Bij het meedoen met de actie, wordt er ook verwacht, dat we als club samen met jeugdleden een zaterdag helpen in de winkel. Voor MHC is dat zaterdag 14 maart. De bedoeling is dat we helpen met de verkoop van een speciale aanbieding, waarbij klanten veel munten krijgen. En het is dan te hopen dat de klanten deze munten in de koker van MHC doen. Meer informatie hierover volgt nog via teammanagers / coaches.

Alvast bedankt voor alle hulp en we hopen op een mooi geldbedrag. Deze willen we besteden aan de jeugd (mocht je nog ideeën hebben voor een goede besteding, laat het maar weten).

De sponsorcommissie

Meer info:
- www.poiesz-supermarkten.nl/actievoorwaarden-jeugd-sponsor-actie (site met actie- / deelname voorwaarden);
- www.poiesz-supermarkten.nl/acties/veelgestelde-vragen (site met antwoorden op veelgestelde vragen); #PoieszJSA2020;
- www.facebook.com/poieszsupermarkten (facebook pagina met meer algemene info van POEISZ actie);
- www. facebook.com/PoieszNieuw.Roden (facebook pagina met meer info van de vestiging POEISZ Nieuw-Roden);
- www.poiesz-supermarkten.nl/reclamefolder (folder met de aanbiedingen van de week waar munten bij verkregen worden);

Algemeen
7-2

Grote Clubactie bij MHC Roden

Geslaagde Grote Clubactie bij MHC!
De Grote Clubactie 2019 is afgelopen december afgesloten met een trekking van de prijzen. Hoe hebben we het gedaan? Hoe is het verlopen? Hoeveel heeft het opgebracht? We kunnen alvast verklappen dat de opbrengst onze gestelde verwachting flink heeft overtroffen.

Hoe hebben we het gedaan?
We hebben er met zijn allen voor gezorgd dat er in totaal 617 loten zijn verkocht a 3 euro (waarvan 80% naar de club gaat). Zowel de jeugd als de senioren hebben hun ´beste beentje´ voorgezet. Even kort de highlights op een rij:

- De drie meest verkopende leden waren: Pien Kuper (MD2 - mix) - 24 loten, Kaylynn Overakker (MD1) - 22 loten en Felien Musiwa (MD3) - 20 loten. Echt super goed gedaan meiden!

- Het jeugdteam met de meest verkochte loten was: Meiden C1 - 112 loten

- Het seniorenteam met de meest verkochte loten was: Dames 1 - 33 loten

Hoe is het verlopen?
De loten zijn verkocht via papieren lotenboekjes (m.b.v machtigingen) en via een digitale loten- link (m.b.v. eigen verkoopsite). De eerste manier is vooral door de jongste jeugd gedaan en de tweede manier door de oudere jeugd en senioren. De papieren machtigingen moesten zelf door de club ingevoerd worden en dit heeft nog wel enige uurtjes invoeren gekost, maar met vereende krachten is dit goed gelukt. Voor de digitale lotenlinkjes daarentegen hoefden we als vereniging niks meer te doen omdat de machtiging door de koper zelf ingevuld moest worden. Uiteindelijk zijn er via de lotenboekjes 537 loten verkocht en met behulp van de digitale lotenlinkjes 80 loten!

Hoeveel heeft het opgebracht?
De snelle rekenaar zal op basis van de bovenstaande gegevens al wel een idee hebben hoeveel de opbrengst was…. uiteindelijk hebben we met zijn allen 1.481,70 euro verdiend voor de club. Een fantastisch resultaat!. Iedereen hartelijk dank voor alle inzet, de kopers, de verkopers! Chapeau! We hadden een schatting vooraf gedaan (ongeveer de helft van wat we nu hebben ontvangen) en mogen concluderen dat dit een erg voorzichtige schatting was. Jullie hebben de club hiermee zeer goed gesteund!

Vooraf hadden we als doel gesteld de opbrengst te gebruiken voor nieuwe doelen. Met de opbrengst zijn we een heel eind op weg om ze te kunnen aanschaffen. Met nog wat sponsorgeld zouden we de aanschaf snel moeten kunnen doen. We houden jullie op de hoogte.

De Sponsorcommissie.

Lotchecker - Grote Clubactie 2019: https://clubactie.nl/lotchecker

Algemeen
1-8

Jaarplanning Junioren

In de bijlage kunt u de jaarplanning voor de junioren vinden(D- tot A-jeugd).

Het 1e voorlopige trainingsschema zal in de 2e week van augustus gepubliceerd worden. De 1e trainingen starten in de week van 26 augustus(tenzij anders afgesproken met je trainer). 
Op zaterdag 31 augustus spelen alle juniorenteams een oefenwedstrijd. Tegenstanders en tijden worden half augustus bekend gemaakt. Maar hou deze datum dus vrij! 


Algemeen
1-8

Jaarplanning Jongste jeugd

In de bijlage kunt u de jaarplanning voor de jongste jeugd vinden (F- tot en met 8-tallen)

Het 1e voorlopige trainingsschema zal in de 2e week van augustus gepubliceerd worden.  De 1e trainingen starten in de week van 26 augustus(tenzij anders afgesproken met je trainer). Er is dan alleen een inlooptraining op de vrijdagmiddag. 
In de week van 2 september starten de reguliere trainingen. 


Eten op de club!

Tot nader bericht geen eten op de club!!

eten op de club

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Roderweg 2
9301 RE Roden
050 - 501 63 97
secretariaat@mhcroden.nl