Informatie Lidmaatschap MHC Roden

Wil je lid worden? Klik dan rechts op 'Inschrijven' en vul het formulier in.

U bent van harte welkom als nieuw lid bij MHC Roden! MHC Roden is een club waar voor iedereen aanbod is. Recreatief hockey, maar ook meer prestatiegericht hockey voor de leden die dat willen. We hebben 2 heren teams- en 2 dames teams en ruim 260 jeugdleden in alle leeftijdscategorieën.

Jeugdleden: Uw kind mag lid worden van MHC Roden als het in de 3e groep van de basisschool zit (vanaf 6 jaar). Voor meer informatie:
Edwin Prak stuur een e-mail

Senioren: Bent u ouder dan 18 jaar? Dan bent u van harte welkom bij een van onze dames- of herenteams. Extra informatie over deze teams kunt u opvragen bij Joost Oosterwijk (bestuurslid) stuur een e-mail

Inschrijven: U kunt zich inschrijven via de website. Meer informatie kunt u opvragen via een email aan de ledenadministratie

Opzeggen: Van plan te stoppen met hockey bij MHC Roden? Jammer, maar help de organisatie voor volgend seizoen en zeg zo snel mogelijk op. Indien het nu al zeker is dat je gaat stoppen, zeg dan nu alvast op en wacht daarmee niet tot eind mei!

Hoe werkt opzeggen? Het opzeggen van het lidmaatschap dient per email aan de ledenadministratie te gebeuren, of schriftelijk aan de ledenadministratie MHC Roden, Postbus 16, 9300 AA Roden. De opzegging zal schriftelijk, of bij voorkeur per email bevestigd worden.

De opzegging van het lidmaatschap voor het komende seizoen dient vóór 1 juni van het lopende seizoen binnen te zijn bij de ledenadministratie.

Bij opzeggen na deze datum ben je de contributie voor het gehele komende seizoen aan de vereniging verschuldigd. Na het voldoen van alle financiële verplichtingen aan de vereniging wordt je uitgeschreven als lid van MHC Roden bij de KNHB.

Eventuele mondelinge opzeggingen bij de coach/TC/trainer zijn niet voldoende.

Vrijdag 29 maart Kip Tandoori