Adres:

Vertrouwenspersoon:
Ik heb de eer gekregen om de functie van vertrouwenspersoon van de club te mogen gaan vervullen. Wie ik ben? Mijn naam is Foekje Monshouwer. Ik ben de moeder van Mats en Thies en de vrouw van Erik-Jan. " Mijn mannen" hockeyen al jaren met veel plezier bij MHC Roden. Het is dit plezier wat mij heeft doen besluiten om ook actiever binnen de club te gaan worden! Als je iets vertrouwelijks wilt bespreken, dit kan clubzaken betreffen of iets persoonlijks, dan stel ik mij vanaf heden tot je beschikking!
Hoe kan je mij bereiken? Via emailadres: foekje@mhcroden.nl

De Stichting:
Sinds september 2015 wordt het hockeycomplex aan de Roderweg 2 geƫxploiteerd door de stichting Sportcomplex Noordenveld. Deze stichting heeft als doelstelling om het complex zo optimaal mogelijk te benutten.

MHC Roden is de belangrijkste gebruiker van dit complex en betaalt hiervoor een gebruikersvergoeding. Het onderhoud van het complex is erg duur. De club heeft er daarom alle belang bij dat zoveel mogelijk partijen van dit complex gebruik maken. Op die manier kunnen deze (onderhouds)kosten met elkaar worden gedeeld.

De vereniging MHC Roden ondersteunt de stichting Sportcomplex Noordenveld. Dit doen we door het uitvoeren van specifieke onderhoudstaken. Op die manier blijft de vergoeding betaalbaar voor de vereniging. Wij hebben er zelf natuurlijk ook alle belang bij dat het gebouw en terrein goed onderhouden wordt. Wij zijn daarbij afhankelijk van onze vrijwilligers. Met enige regelmaat zullen wij daarom een beroep doen op onze leden. Als zoveel mogelijk mensen helpen, kunnen we deze klus met elkaar klaren.

Binnen het bestuur van de vereniging is de voorzitter de linking pin met deze stichting.

Jessy Post