headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
10-4

Webmaster gezocht!

Hallo allemaal,
 
We zijn op zoek naar een nieuwe webmaster! Oud lid Rein Schaap heeft dit een aantal jaren met veel plezier gedaan, maar hij wil nu graag het stokje overdragen. De belangrijkste taken die bij deze rol horen zijn:
 
Overzien dat de website online goed werkt (vooral communicatie met LISA dus) Vaste tekst pagina’s aanpassen Emailaccounts instellen (via LISA) Emails beantwoorden of doorsturen die naar [email protected] worden verzonden (paar per maand, soms wat meer)
A l met al kost het je nog geen uur per week.

Lijkt je dit leuk? Meld je dan via [email protected] , dan regelen we dat Rein je wegwijs maakt in onze webiste en jij binnen de kortste keren het MHC Roden web master bent!

groet
MHC Roden
 

Algemeen
3-4

Rodense Hockey 2 daagse

Woensdag 1 mei en donderdag 2 mei organiseren we de Rodense Hockey 2-daagse.  2 dagen hockeyen op MHC Roden van 9.00-17.00 uur.  Het programma bestaat uit (technische) trainingen, spelletjes, toernooitjes, een clinic met een speler/speelster uit de Hoofdklasse en andere activiteiten voor iedereen van 6-15 jaar oud en nog veel meer leuke activiteiten. 
Wat: MHC Roden Hockey 2-daagse
Wanneer: 1 en 2 mei 2019 van 9.00-17.00 uur
Voor wie: Iedereen van 6-15 jaar oud.
Kosten: 60 euro voor 2 dagen. 40 euro voor 1 dag*
Opgeven: dat kan via  https://forms.gle/dvAQvpa9Fmg1Qcye7

Opgeven kan tot en met 20 april. 


Daar moet je bij zijn!
*Kosten zijn inclusief een sportshirt, lunch, tussendoortjes, drinken en dus een clinic met een hoofdklassespeler/speelster. 
** Opgeven voor 1 dag kan ook. Dit graag aangeven bij opmerkingen en om welke dag het gaat. Maar voor 2 dagen meedoen is veel leuker! Bovendien is er, als je er maar 1 dag bent, de kans dat je de clinic met de hoofdklasse speler/speelster mist. 

Algemeen
3-4

Super Sunday en Clubkampioenschappen MHC Roden

Zondag 12 mei spelen al onze seniorenteams thuis. Tijd dus voor een Super Sunday! Maar een Super Sunday is niks zonder andere festiviteiten op de club. Daarom organiseren we  deze dag 2 clubkampioenschappen (shoot outs en 3 vs 3 competitie) en huldigen we al onze zaalkampioenen. 
Van 10.00-14.00 uur zullen de shoot out-clubkampioenschappen zijn(tijden zijn afhankelijk van het aantal opgaves). Van 11.00-15.00 uur zullen de clubkampioenschappen 3 vs 3 zijn.(we houden in het speelschema rekening met de shoot-outs. Je kan dus aan beide mee doen.)  Om 14.15 uur worden alle zaalkampioenen(Heren 2, JA1, MA1, MB1, MB3 en MD1) gehuldigd. 
Van 10.00 tot 14.00 uur zijn de clubkampioenschappen Shoot-outs. Per club worden 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster voor het districtskampioenschap geplaatst op 19 mei in Haren. Win je daar, dan ga je door naar het NK shoot-outs. De Landelijke Finale is op 23 juni in Amsterdam.
Iedereen tot 17 jaar kan zich opgeven voor de clubkampioenschappen.  Deelnemers mogen op de finaledag(23 juni) in Amsterdam nog geen 17 jaar zijn!
Opgeven voor de clubkampioenschappen Shoot-outs kan tot en met 1 mei(deelname is gratis): https://forms.gle/D2st4J2XemDk6c3A6

Daarnaast organiseren we ook de clubkampioenschappen 3 vs 3 hockey in 2 categorieën:
- E8, D- en C-jeugd
- B- en A-jeugd. 
Je kan je opgeven met 3-5 personen. Je speelt met je team tegen andere teams in jouw categorie. Uiteindelijk is er in beide categorieën een winnaar en mag dit team zichzelf een jaar lang clubkampioen 3vs3 van MHC Roden noemen. 

Hoe kun je meedoen aan de clubkampioenschappen 3 vs 3? Vorm een team van minimaal 3 en maximaal 5 personen. Geef je op via de link onderaan dit bericht en vul het formulier in. Als je je op geeft, gaan we er vanuit dat je er bent. Meedoen is gratis! We hopen dat je de hele dag met z'n allen blijft om de Veteranen, Dames A, Heren 1 en Dames 2 aan te moedigen! Opgeven voor clubkampioenschappen 3 vs 3 kan tot 1 mei(deelname is gratis):  https://forms.gle/z5ZCAf26memsxNqRA


Algemeen
2-4

Trainingen de komende periode

De komende periode zijn er weer veel vrije dagen en vakanties. 
Daarom hieronder een overzicht op welke dagen er GEEN training is(tenzij anders afgesproken met je trainer). Alle overige dagen is er gewoon training. 

Vrijdag 19 april
Vrijdag 26 april tot zondag 5 mei

Voor de Jongste Jeugd (MF1, M6E1, Nieuwelingen F-jeugd en Nieuwelingen E-jeugd) zijn er GEEN trainingen vanaf vrijdag 19 april(goede vrijdag) tot en met zondag 5 mei. Die week erna gaan de trainingen weer van start. 

Algemeen
15-3

Funkey

Vanaf 23 maart, funkey bij MHC-Roden. Bij Funkey hockey staat plezier in het bewegen voorop. "FUN in bewegen is immers de KEY” 
Je hoeft je niet op te geven en kan gewoon langs komen 🧒🏼 👧🏽 🏑 🎈
Ben jij ouder dan 5 jaar, maar wil je ook eens komen hockeyen? Elke woensdag is er van 14.45-15.30 uur een kennismakingstraining.  Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie over deze kennismakingstraining!

Algemeen
6-3

KOM TRIMHOCKEYEN!

Hockeyt uw zoon/dochter met veel enthousiasme en bent u benieuwd hoe het is om te hockeyen of heeft u zin om wat extra te bewegen? 
Elke maandagavond is er trimhockey op de club voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Een leuke en ongedwongen manier om kennis te maken met hockey en lekker buiten bezig te zijn! 

Meer info: https://www.mhcroden.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=hockey_trimhockey&menu=2

Algemeen
9-1

Rabobank Clubkas Campagne

Ben jij (of je partner/kind/ouder/kennis) lid van de Rabobank Noordenveld West Groningen?  
De leden mogen in februari 2019 een digitale stem uitbrengen op hun club (plus nog 2 andere clubs uit de regio). Als je jouw stem uitbrengt op MHC Roden dan steun je onze vereniging voor de investering in het felbegeerde nieuwe waterveld . Met de Rabobank Clubkas Campagne is er € 100.000 te verdelen onder de clubs die zich hiervoor aangemeld hebben.
Geen MHC Roden lid, maar wel een rekening bij de Rabobank? Zo ja, meld je dan via de Rabobank website
voor aan als lid van de Rabobank en breng dan je stem uit.
Jij helpt ons toch ook mee?
Namens de sponsorcommissie,
Rodi, Arjan, Ies, Bob enArjen