headerfoto headerfoto headerfoto
 
Algemeen
16-2

2e seizoenshelft

Start tweede seizoenshelft: We gaan weer buiten beginnen. Volgende week traint iedereen minimaal 1x buiten. Na de vakantie gaan we weer volgens het reguliere schema verder. Het trainingsschema en de competitieplanning zijn weer te vinden in de app, in hockey.nl en op de website. Er zijn al best wat wedstrijdtijden bekend. Hieronder zetten we nog even een aantal belangrijke data op een rij. * 20 februari 1e buiten trainingen* 6 maart - Start trainingen volgens het reguliere trainingsschema * 10 maart - ALV met benoeming beoogd bestuur + huldiging kampioenen, grote clubactie winnaars en een borrel. * 11 en 12 maart - Hervatting competitie* 17 maart: Heren 1 vs Enschede (1e klasse) in de 5e ronde vd Silvercup om 20:30 uur. Dus alternatief trainingsschema. * 9 en 10 april - Pasen (géén wedstrijden) * 24 april t/m 7 mei: Meivakantie (géén trainingen tenzij anders afgesproken met je coach/trainer)
* 1 mei - Deadline opzeggen lidmaatschap ([email protected]) * 16 juni - Einde regulier trainingsschema* Week 24: publicatie nieuwe teams* Week 25: Trainen in nieuwe teams* Week 26: Onderling toernooi en afsluiting seizoen* Week 27: Zomerstop

Algemeen
22-3

Wil jij meedoen met een proeftraining?

Je kunt bij MHC Roden gratis kennismaken met hockey.
Een stick kun je lenen van de hockeyclub en je kunt 3x kostenloos meedoen.

Wil jij een keer mee doen? Dan kun je voor meer informatie mailen naar:

Coƶrdinatoren:
5-11 jarigen: Marijke de Gier en Mechteld Oosterbeek-Reeders([email protected])
12-15 jarigen: Janneke Duijser ([email protected])
15-18 jarigen: Edwin Prak ([email protected])
18 jaar en ouder? ([email protected])

Algemeen
9-3

Resultaat Grote Clubactie bij MHC Roden

De Grote Clubactie 2022 is afgelopen december afgesloten met een trekking van de prijzen. Hoe hebben we het gedaan? Hoeveel heeft het opgebracht? We kunnen alvast verklappen dat de opbrengst meer dan de vorige keer is geworden!
Hoe hebben we het gedaan?
We hebben met zijn allen er voor gezorgd dat in totaal 799 loten zijn verkocht. Zowel de jeugd als de senioren hebben zich hiervoor ingezet door verkoop van loten via lotenboekje en QR-codes. Vooral de jeugd heeft zich van haar beste kant laten zien. Hieronder de leden met meer dan 25 verkochte loten op een rij: 1. Annique De Gier (MO9) 104 loten 2. Elysa van Hettema (MO10) 44 loten     Fleur Bakker (MO12-Rood 2) 44 loten 3. Marc de Ronde (JO10) 42 loten 4. Siebren Rozenbaum (JO10) 26 loten     Elise de Vries (MO12-Blauw 1) 26 loten 5. Lea Schurer (MO12-Rood 2) 25 loten     Jasmijn ten Brink (MO12-Blauw 1) 25 loten
Top verkopers, echt super goed gedaan. Er zijn dit jaar medailles voor degene die 25 of meer loten heeft verkocht en voor de top drie zijn er nog andere prijzen!
Hoeveel heeft het opgebracht?
Uiteindelijk hebben we met zijn allen 1.867,44 euro verdient voor de club. Een fantastisch resultaat! Hartelijk bedankt voor jullie inzet, de verkopers maar natuurlijk ook de kopers! Jullie hebben de club hiermee zeer goed gesteund! De opbrengst willen we gebruiken voor het realiseren van een scorebord langs het hoofdveld. Dit is vrij prijzig, maar met deze opbrengst zijn we al een eind op weg. Met nog wat sponsorgeld zouden we de aanschaf moeten kunnen doen. Ken je iemand die de club zou willen sponsoren, neem dan contact met ons op. We vertellen diegene graag de mogelijkheden. In deze tijden kunnen we ieders steun goed gebruiken! Uiteraard houden we jullie op de hoogte.
De Sponsorcommissie.
Lotchecker - Grote Clubactie 2022: https://lotchecker.clubactie.nl/ Prijzen overzicht - Grote Clubactie 2022: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

Algemeen
1-3

Opzeggen

We willen natuurlijk heel graag dat je lid blijft van onze club! Maar we begrijpen ook dat er soms redenen zijn waarom je wilt of moet opzeggen.  Als je je lidmaatschap wilt beĆ«indigen dan moet je ons dat voor 1 mei 2023 schriftelijk laten weten via [email protected] We vinden het ook fijn om een reden te weten, dus het verzoek is om dit bij de opzegging te vermelden. Na 1mei ben je contributie plichtig voor het volgende seizoen. Opzegging via een ander kanaal dan [email protected] is niet geldig!

Competitie
9-3

Procedure gele en rode kaarten

De KNHB heeft dit seizoen een andere doorbelasting ingevoerd voor gele en rode kaarten.
Tot dit seizoen was de eerste gele kaart voor de KNHB alleen een waarschuwing. Sinds kort brengt de KNHB bij elke gele kaart (dus ook de eerste) een bedrag van EUR 15,00 aan administratiekosten in rekening. Bij een rode kaart is dit EUR 50,00.
MHC Roden heeft sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Helaas krijgen onze spelers (en soms zelfs coaches) wel eens een kaart. Dat kan een keer gebeuren, maar het uitgangspunt is natuurlijk dat elke kaart er een teveel is. Deze kosten komen voor rekening van de speler die ze heeft veroorzaakt. Zodra wij door de KNHB zijn belast, zullen wij de kosten doorbelasten aan de desbetreffende speler. Dit geldt voor alle jeugd- en seniorenspelers en coaches. Meer over de regels rond kaarten:
NB: het Tuchtreglement van de KNHB is leidend:
https://www.knhb.nl/over-knhb/reglementen
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/tucht-wangedrag#procedure-gele-en-rode-kaarten